Simona Trașcă a devenit pe parcursul timpului o prezență foarte cunoscută în showbiz-ul românesc. Aproape la fiecare apariție, blondina era cu zâmbetul pe buze, astfel că foarte mulți oameni nu știu exact cu ce dramă s-a luptat o mare parte din viața sa.

Vedeta a fost invitata lui Mihai Ghiță în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, de la Kanal D2.

Simona Trașcă, mărturisiri cutremurătoare: „Mă rugam să mai facă Dumnezeu o minune, să mai trăiască încă un an”

Simona Trașcă și-a deschis sufletul în fața realizatorului TV. După ce i-a povestit lui Mihai Ghiță despre bătăile pe care le-a primit de la tatăl ei în copilărie, dar și după ce a precizat faptul că a simțit mereu că a fost un copil nedorit, blondina a continuat seria dezvăluirilor.

Blondina s-a luptat ani întregi să îl salveze pe fratele său, care era dependent de substanțe interzise și care, chiar dacă a fost convins de mai multe ori să fie internat la dezintoxicare, nu a putut să ducă tratamentul până la capăt, pentru a scăpa de adicția care l-a chinuit.

Citește și: Povestea șocantă a copilăriei Simonei Trașcă, dezvăluită sâmbătă, la “În oglindă”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D2: „Nu am primit doar eu bătăi, ci toți din casă. Dar l-am iertat pe tata”

„Lumea care nu înțelege și sper să nici nu înțeleagă, să nu treacă nimeni prin ce am trecut cu fratele meu, lumea nu înțelege. Am făcut tot ce mi-a stat în putere să-l salvez. Fratele meu s-a luptat cu dependența de substanțe interzise.(...) Noi nu ne-am dat seama la început. Zicea uneori că a băut o bere la părculeț. A durat ceva până când noi ne-am dat seama ce se întâmplă.

A fost internat de foarte multe ori, dar fugea din spital. Nu îl poți interna împotriva voinței lui, trebuia de fiecare dată să îl convingem. Speram la o minune tot timpul”, a spus Simona Trașcă, la emisiunea „În Oglindă”.

Ca să facă bani pentru a procura stupefiantele, fratele Simonei Trașcă fura atât din casă, cât și din alte locuri.

În final, acesta a fost închis. În spatele gratiilor și-a dat și ultima suflare, clipă care aduce și astăzi lacrimi în ochii blondinei.

„Ne vindea absolut tot ce aveam prin casă. Într-o dimineață ne-am trezit și nu mai aveam o furculiță, o lingură, farfurii, hainele de la uscat. Absolut orice poți să ai într-o casă el lua să vândă. Spre final făcea și parcări.

Nu am putut să-l ajutăm sau să-l controlăm.

Ultima dată era cu un prieten și a zis că fratele meu i-a furat telefonul și fratele meu a fost închis. El a murit în închisoare. Eu nici nu suport să trec pe lângă Rahova, nici acum, după atâția ani.(...) Nouă doctorii ne-au spus cu șase ani înainte să moară să ne pregătim de înmormântare, că ficatul lui este o mlaștină. A fost o minune că el a mai trăit atâția ani. Mă rugam să mai facă Dumnezeu o minune, să mai trăiască încă un an.(...) A murit în ultima zi din Săptămâna Luminată.(...) Te pregătești mental, dar niciodată nu ești pregătit pentru așa ceva. E o durere mult prea mare”, a mai spus blondina.