Mara Bănică a fost mereu sinceră cu privire la intervențiile estetice la care a apelat pe parcursul timpului. La finalul anului trecut, Mara Bănică a ales un lifting facial. Vedeta a dezvăluit că a ales acest procedeu pentru un efect de întinerire. Intervenția a durat aproximativ 12 ore iar vedeta a fost trează în tot acest timp, pentru că anestezia la care a fost supusă nu a fost una totală.

Mara Bănică nu a ascuns niciodată faptul că, pe parcursul timpului, a apelat de mai multe ori la bisturiu. Intervențiile chirurgicale au fost la nivelul bustului. Puțină lume știe însă că prima dată, Mara Bănică a fost nevoită să își remodeleze sânul în urma unui accident prin care a trecut și care i-a distrus sânul. Ulterior, aceasta a simțit nevoia să își remodeleze bustul, iar cea mai recentă intervenție a fost una de micșorare a bustului.

„De 5 ori(n.red. a trecut prin intervenții chirurgicale la nivelul sânilor). Prima dată a fost o necesitate medicală, am avut un accident rutier. Volanul s-a deschis ca un nufăr și mi-a rupt și mușchiul mamar. A fost o necesitate, a fost reconstrucție, nu a ieșit foarte bine. După care tot o necesitate cred, eu am o piele mai lască.(...) Prima e cea mai dureroasă, după aia...

Nu m-am gândit, că nu aș vrea să rămână rău. I-am făcut mici anul trecut. Dacă e să pun ca durere, sânii prima dată. Nu e bine cu sânii mari pentru că orice ai face te doare spatele. A fost o perioadă în care vedeai sânii și după gagica”, a povestit Mara Bănică, la „Follow us!”

Pe Mara nu o deranjează sub nicio formă că se vorbește despre intervențiile estetice la care a apelat, ba chiar din contră.

Consideră că poveștile și experiențele sale ar putea să le ajute pe alte doamne și domnișoare care se gândesc să recurgă la o anumită procedură. 

Tot la „Follow us!”, cea mai nouă emisiune de la Kanal D2, moderată de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir, Mara Bănică a mărturisit ce a făcut mai exact în pauza destul de îndelungată pe care a luat-o de la lumea mondenă și de la presă. 

„Nu(n.red. nu o deranjează că se vorbește în presă despre operațiile estetice pe care le are), pentru că nu știu dacă mi-ar plăcea să se vorbească foarte mult despre mine, ci despre ceea ce fac profesional. Am făcut și o pauză, pentru că la un moment dat simți că nu îți mai place, că nu poți mai mult. În 3 ani am dat naștere unui copil, am citit, am revăzut filme, am cumpărat o casă pe care am amenajat-o”,

a mai dezvăluit Mara Bănică, la Kanal D2.