Adriana Bahmuțeanu intervine în cazul dramatic al minorului abuzat la școală, caz care a cutremurat întreaga țară. Vedeta este extrem de dezamăgită de autorități, pe care le acuză că nu își dau mai mult silința și că astfel nu va exista niciodată o schimbare vizibilă în sistemul educațional românesc. 

Vedeta este revoltată și din cauza faptul că directoarea unității de învățământ, pe care o consideră direct răspunzătoare pentru ce s-a întâmplat cu copilul, nu a fost pedepsită așa cum consideră vedeta că ar fi necesar. 

„N-o să se întâmple nimic, o să vedeți. O să arunce pisica de la unul la altul, toate instituțiile statului.(...) N-o să plătească nimeni. Eu aș vrea să o văd pe directoarea aia băgată la pușcărie! Nu mă încălzește cu nimic faptul că și-a dat demisia. Ea este pasibilă de închisoare pentru două fapte penale: neglijență și abuz în serviciu și rele tratamente împotriva minorului.

Dacă ea a tolerat un viol, și alte violențe, asta este clar, vă dați seama ce era acolo în școala aia. Ei sunt numiți politic acolo și dovada e că nu fac nimic. Dacă ar fi băgați la pușcărie, dacă familia acestui copil ar fi învățată corect de avocat, să facă o plângere penală, atunci directoarea ar intra la închisoare și ar fi un exemplu”
, a spus vedeta. 

Citește și: Silviu Prigoană a adus dovezi în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu! Omul de afaceri lansează noi acuzații: „Există filmări”

După cazul șocant de la școala din Capitală, Adriana Bahmuțeanu nu crede că este posibil ca sistemul de învățământ să se schimbe în bine. Vedeta s-a resemnat, însă are un mesaj pentru toți cei care au fost supuși la nedreptăți, într-un fel sau altul.

„Eu nu văd că se mișcă ceva. Dacă acest caz era mușamalizat, pentru că se întâmplă acte sexuale în școli, nu e nici primul și nu o să fie nici ultimul, dacă nu era așa nu se mișca absolut nimic. Și așa, eu nu văd ca parchetul să înceapă urmărirea penală. Această doamnă directoare, care a tolerat aceste abuzuri, să plătească. Eu nu văd nicio schimbare în acest.(...)

În sfătuiesc pe cei care vă urmăresc să meargă până în pânzele albe, pentru că altfel nu se schimbă nimic”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu

Vă reamintim că la începutul acestei luni au ieșit la suprafață detalii cu adevărat cutremurătoare despre actele care se petreceau la Școala Nicolae Titulescu din București. Un elev în vârstă de doar 8 ani a fost violat de două ori de către colegii săi chiar în baia unității de învățământ din mijlocul Bucureștiului.