Bianca Drăgușanu a împlinit recent vârsta de 42 de ani, iar ziua de naștere și-a petrecut-o într-un cadru fastuos. Ea a organizat o petrecere în restaurantul familiei iubitului ei, unde au fost prezente peste 100 de persoane, fiind vorba de nume mari din showbiz. Printre cei care nu au lipsit de la evenimentul fastuos se numără și Adiță Voicu, care a reușit să o „răpească” câteva minute pe divă de lângă iubitul ei.

Bianca Drăgușanu i-a oferit lui Adiță Voicu un interviu, care urmează să fie difuzat vineri, 15 martie, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Bianca Drăgușanu a rămas fără cuvinte, după ce a auzit ce se spune despre ea la radio! A lămurit întreaga situație despre Loredana Groza: „Ce naiba e asta?”

În exclusivitate pentru „Follow us!”, noua emisiune de la Kanal D2, au fost difuzate primele imagini din interviul Biancăi Drăgușanu.

Fosta prezentatoare TV a vorbit și despre relația cu iubitul ei, în contextul în care cei doi s-au împăcat recent. De asemenea, Bianca Drăgușanu a lămurit un zvon care a circulat masiv în mediul online în ultimele zile. Ea a mărturisit că bolidul de lux cu care s-a afișat în ultima perioadă nu a fost cadou de împăcare din partea iubitului ei.

Adiță Voicu: Cheia într-o relație e chestia asta cu certatul și împăcatul la infinit?

Bianca Drăgușanu: Nu, am avut o vorbă și repet. Te iert până nu te mai iubesc. În momentul în care te-am iertat de prea multe ori e posibil să dispară și iubirea, ca printr-o magie.

Adiță Voicu: Rolss-ul și împăcarea?

Bianca Drăgușanu: Eu nu știu despre ce vorbești, serios. Să clarificăm. Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri.

Ai înțeles? Nu se cumpără iertarea.

Adiță Voicu, cadou neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: „E sora mea și îi plac banii”

Adiță Voicu a intrat prin apel video direct în emisiunea „Follow us!”, unde a răspuns întrebărilor primite din partea Ilincăi Vandici și a lui Teo Trandafir. Cele două prezentatoare au vrut să știe mai multe detalii despre invitați, cadourile pe care Bianca Drăgușanu le-a primit, cât și motivul pentru care iubitul vedetei nu a vrut să participe la interviu.

Adiță Voicu a mărturisit că nu știe ce cadouri a primit fosta prezentatoare TV, însă a dezvăluit ce cadou a primit din partea lui. Alături de un buchet de flori, prezentatorul i-a adus un plic cu bani. 

Ilinca Vandici: Ce cadouri a primit Bianca? Știi?

Adiță Voicu: Eu pot să îți spun ce cadou i-am oferit eu.

Un buchet de flori și un pliculeț, pentru că Bianca e sora mea și îi plac banii și i-am dat și un pliculeț, că așa e frumos. Nu știam ce să îi iau. Un parfum poate nu-l nimeream.

Ilinca Vandici: Dar a fost nuntă? Cum te-ai dus cu plic? A fost nuntă?

Adiță Voicu: Așa am considerat eu și, dacă nu m-a sunat, înseamnă că a fost de bine.

Teo Trandafir: Câți invitați erau?

Adiță Voicu: Peste 100. Foarte mișto mama Biancăi Drăgușanu, a stat tot timpul lângă noi. Foarte mulți oameni din showbiz.

Adiță Voicu a mai dezvăluit că a fost dezamăgit că iubitul Biancăi Drăgușanu a ales să nu participe la interviu. Prezentatorul a mărturisit că afaceristul l-a refuzat, pe motiv că nu își dorește să apară în fața camerelor de filmat.

Adiță Voicu: Mi-a spus că nu e genul care să apară, să nu mă supăr pe el. S-au împăcat după vreo două săptămâni de cerată. Certurile între ei sunt la ordinea zilei și de fiecare dată câștigă Bianca. E fată deșteaptă.