Daria Lupi a vorbit despre viața de mamă și despre cum s-au schimbat anumite aspecte, după venirea pe lume a fiicei sale. Artista este foarte bucuroasă și consideră că fiecare moment cu micuța este unul special.

Citește și: Nicoleta Nucă a vorbit despre relațiile toxice. Ce a învățat artista de-a lungul timpului: „Viața e mai roz acum”

Artista a vorbit despre rapiditatea cu care viața ei a evoluat de la momentul în care și-a întâlnit soțul.

Întâlnirea lor a avut loc în noiembrie 2020, iar în doar șase luni s-au căsătorit. Un an mai târziu s-a născut fetița lor, Luna, ceea ce a schimbat radical ritmul vieții lor.

„Da, există o viteză mare și de când s-a născut ea pare că și timpul a luat o viteză destul de mare. Îmi este foarte greu să mi-o imaginez adult, pentru că eu sunt aici, acum și mi-e foarte greu să îmi imaginez privirea asta de copil și inocentă transpusă într-un adult.

Sunt niște lucruri pe care încă nu le poți prinde pentru că încă nu ai ajuns acolo. Abia acum o înțeleg pe mama, lucrurile au decurs atât de rapid. La noi lucrurile s-au întâmplat și foarte repede. L-am întâlnit pe soțul meu undeva în noiembrie în anul 2020. Ideea este că la 6 luni ne-am căsătorit și un an mai târziu a apărut Luna și lucrurile s-au schimbat foarte rapid”,
a
spus Daria Lupi.

Cum vede artista lumea muzicală? 

Artista consideră că să fii mamă este cea mai frumoasă meserie și simte recunoșință în fața lui Dumnezeu. Deși locul de muncă a devenit o prioritate secundară, ea îl consideră un moment de reconectare cu sine, un timp dedicat pasiunii și detașării complete.

„Am zile în care dacă aș putea să pun pe pauză un pic ar fi perfect.

Pe lângă meseria asta de mamă, care este cea mai frumoasă meserie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat binecuvântarea asta, ai nevoie și de detașare. Detașașrea și faptul că poți că poți să îți reiei activitățile de dinainte să apară copilul și este foarte mișto și foarte important și îmi place. Se schimbă viața cu totul, după ce faci un copil și atunci job-ul pentru mine e locul 2, dar o fac cu toată pasiunea din lume.
Este momentul meu cu mine, detașare completă, fac ceea ce îmi place și trăiesc acolo pentru momentul acela”, a
mai adăugat aceasta.

Citește și: Cristi Minculescu, legenda vie a muzicii rock din România, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, la Kanal D2 și Radio Impuls: „Încerc să mă reconectez la vremurile de atunci, anii ’70”

Daria Lupi descrie lumea muzicală ca fiind dură și plină de provocări, unde succesul se obține greu din cauza competiției intense și a prezenței artiștilor consacrați.

Totuși, pentru cei care chiar își doresc și au pasiune nimic nu este imposibil. Ea consideră esențial să fii autentic, deoarece muzica, ca formă de artă, este strâns legată de originalitate.

„Lumea muzicală este destul de dură, dar e foarte miștp. Dacă îți place domeniul o să ți se pară mișto. Este o lumă dură, cu greutăți multe, obții rezultate greu pentru că e dificil să obții o performanță pentru că sunt mulți artiști mari care și ei muncesc și au 10-15 ani înaintea ta. Eu cred că e important să fii tu, pentru că muzica, care este o artă, merge mână în mână cu originialitatea”, a mai spus Daria Lupi.