Rona Hartner s-a întors în România natală pentru a-și lua adio de la scena vieții. După ce prieteni și muzicieni i-au spus adio în Franța, acolo unde artista a încetat să mai lupte cu boala cumplită, astăzi trupul neînsuflețit a fost depus la capela de la Cimitirul Bellu.

Citește și: FOTO Cum arată priveghiul Ronei Hartner din Franța! Detaliul incredibil remarcat de cei veniți să își ia rămas bun: „Biserica era plină”

Rona Hartner, artista care deborda de energie și zâmbet, a venit în România natală să tragă cortina peste spectacolul vieții. Râsul ei colorat a însoțit-o cu optimism și determinare, indiferent de boală, griji și obstacole.

„Ascunzând atât de mult toate acest e sentimente și probleme, între probleme de acasă și pe scenă trebuie să luminez și iarăși te întorci și așa mai departe, am plătit la un moment dat cu sănătatea”,

a declarat Rona Hartner. 

Motivul pentru care Rona Hartner și-a retras fiica de la școală 

Dincolo de tristețile ascunse, chipul ei se lumina ca niciodată alături de fiica ei, pe care a ținut-o ascunsă de camerele de televiziune 15 ani. Dar în primăvara aceasta, Rona și Rita au apărut public pentru prima dată împreună în emisiunea ui Teo Trandafir. 

„I-am luat un an sabatic mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot, pentru că îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani va pleca în drumul ei. Între șapte ani și acuma a fost numai și numai și numai la școală și de fiecare dată când eu plecam în România ea rămânea cu mama, iar eu ca artist am simțit o suferință totuși destul de mare”,

a spus artista.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Rita, fiica Ronei Hartner! Tânăra de 15 ani refuză să vorbească cu tatăl ei: „Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei”

Ca un gest premonitoriu, Rona Hartner nu a mai vrut sa piardă nicio o clipa departe de fiica ei. Sufletul ei de mama îi stabilea viitorul fiicei.

Soarta i-a pus însa piedici peste care actrița nu a mai putut ieși învingătoare. Rona Hartner s-a stins la Toulon, joia trecuta. La priveghiul din orașul francez s-au desfășurat momente emoționante.

„Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi noaptea trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni", a scris sora ei mai mare, Rinda, pe pagina de socializare.

Înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu, din Capitală.