Vestea că Rona Hartner s-a stins din viață a întristat o țară întregă, însă familia regretatei artiste este devastată. Prin cele mai grele momente trece chiar Rita, fiica de doar 15 ani a vedetei. Rinda Hartner, sora actriței, a făcut primele declarații despre situația dificilă în care se află nepoata ei. După 15 ani în care susține că nu i-a fost alături, Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și tatăl Ritei, i-a transmis că vrea să îi fie alături.

Citește și: Rona Hartner și-a prevestit boala. Visul din copilărie pe care artista l-a considerat mereu o premoniție: „De când eram mică am avut acest coșmar”

Rocco Sedano nu a făcut nicio declarație publică după moartea fostei sale soții, însă i-a transmis fostei sale cumnate că vrea să vină la înmormântare și vrea să îi fie alături fiicei sale. Rinda Hartner a mărturisit în cadrul emisiunii prezentate de Cristi Brancu că acesta poate să vină la înmormântare, însă faptul că își va face  apariția „brusc” în

viața fiicei sale nu îl va ajuta să formeze o relație cu ea, după ani de zile în care nu i-a fost alături. 

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția.

Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner, în cadrul emisiunii. 

Fiica Ronei Hartner trece prin momente dificile! Tatăl ei vrea să îi fie alături: „Este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul” 

Rinda Hartner a mărturisit că nepoata ei suferă nespus de mult după ce și-a pierdut mama, care era ca un reper pentru ea.

Ea a mărturisit că familia îi este constant alături și o va ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. 

„Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea.

Abia atunci știm că ies emoțiile la suprafață. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferință și pierderea mamei”, a mai declarat Rinda Hartner.

În ceea ce îl privește pe Rocco Sedano, sora artistei a mărturisit că Ritei îi va fi greu să îl accepte din nou în viața ei, mai ales că a apărut în peisaj abia după decesul Ronei Hartner.

Deoarece se află încă la o vârstă fragedă, tinerei îi este dificil să ia asemenea decizii, mai ales că înmormântarea propriei mame se apropie. 

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai spus sora regretatei artiste. 

Rona Hartner și Socco Sedano s-au căsătorit în anul 2007, însă mariajul nu a ținut mai mult de doi ani. În anul 2009, cei doi au divorțat, pe motiv că argentinianul ar fi fost mult prea gelos, comportament pe care actrița nu l-a acceptat. Rona Hartner urmează să fie înmormântată pe 1 Decembrie 2023, de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic din București.