Rona Hartner a avut parte de un an plin de emoție și momente dificile, după ce a aflat că a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. După luni de tratament și rugăciuni, artista în vârstă de 50 de ani a primit de la medici vestea cea mare: a reușit să scape din nou de boală! Este a doua oară când solista învinge cancerul, fiind o minune, așa cum chiar ea a declarat.

Citește și: Rona Hartner s-a întors deja în studio, după ce s-a vindecat de cancer a doua oară. Vedeta a descoperit o nouă vocație: „Mi-am revenit. Dumnezeu e mare”

Cântăreața s-a întors deja în studio și este entuziasmată să își continue proiectele, acum că poate cânta din nou. Printre planurile de viitor ale artistei se numără și căsătoria. Rona Hartner a declarat recent că este „sigură” că se va recăsători.

Ea își dorește ca următoarea ei căsnicie să fie una bazată pe maturitate și credință. După ce a fost căsătorită cu un argentinian și un francez, vedeta a mărturisit că ia în considerare ca al treilea soț să fie un român, însă nu se știe niciodată.

„Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință.

Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia o să fie o căsătorie de maturitate”, a declarat Rona Hartner, pentru Playtech.ro.

Rona Hartner a fost căsătorită cu argentinianul Rocco Sedano, alături de care are o fată, pe nume Sumalya și care are 14 ani. Cei doi au divorțat în anul 2008.

Artista s-a căsătorit pentru a doua oară cu francezul Herve Camilleri, însă mariajul lor a luat sfârșit după trei ani, în 2021. 

Rona Hartner, dezamăgită de foștii soți! Niciunul dintre ei nu a căutat-o cât a fost bolnavă 

În urmă cu câteva luni, în perioada în care încă se lupta cu cancerul, Rona Hartner a mărturisit că niciunul dintre cei doi foști soți ai ei nu a încercat să ia legătura.

În timp ce alți membri ai familiei au venit într-un suflet să îi fie alături, nu a fost însă și cazul celor doi foști soți, Rocco Sedano și Herve Camilleri, care nu s-au interesat deloc de starea ei. 

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. 

N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”,  a declarat Rona Hartner, potrivit  Playtech.ro.