Rona Hartner trece prin clipe extrem de dificile, după ce boala cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulți ani i-a recidivat. Artista în vârstă de 50 de ani a primit un verdict crunt din partea medicilor. Ea a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, în al patrulea stadiu, cu metastaze.

Citește și: „Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul” Rona Hartner s-a pregătit pentru cel mai negru scenariu: „Mi-am cumpărat loc de veci”

În aceste momente dificile, Rona Hartner a fost extrem de vocală cu fanii ei cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă. Ea a primit susținere din partea tuturor admiratorilor și familiei, însă au existat și anumite persoane care au fost o parte importantă din viața ei și care nu s-au interesat de sănătatea ei.

În aceste momente, artista urmează tratament cu citostatice în Franța, iar familia îi este alături.

Rona Hartner a mărturisit că foștii ei soți, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fiicei sale, și francezul Herve Camilleri, nu s-au interesat deloc de starea ei și nu au sărit să o ajute cu nimic. Celebra cântăreață a mărturisit că s-a obișnuit cu gândul că acele „uși” s-au închis pe viață.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut.

N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat Rona Hartner, potrivit Playtech.ro.

Rona Hartner s-a pregătit pentru cel mai sumbru scenariu: „Mi-am cumpărat loc de veci” 

Rona Hartner a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a mărturisit că a fost sfătuită de medici să își facă testamentul.

Ea s-a pregătit și pentru cel mai sumbru scenariu și și-a cumpărat loc de veci. 

„Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat.

Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie. Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a declarat cântăreața, în emisiunea lui Cristi Brancu.