Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner a primit o veste tulburătoare din partea medicilor: a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și metastaze la creier. Vedeta nu a fost doborâtă de diagnosticul cutremurător și a continuat să spere că se va face bine.

Iată însă că, chiar dacă acum tratamentul pe care îl urmează dă rezultate, Rona Hartner a avut și clipe în care s-a pregătit pentru ce e mai rău, așa că și-a cumpărat chiar și loc de veci.

Rona Hartner a trecut prin clipe foarte grele. Nici medicii nu mai aveau mari speranțe că se va face bine: „A fost groaznic”

Din fericire, Rona Hartner se simte mult mai bine. Vedeta urmează în prezent un tratament cu citostatice, care funcționează foarte bine. Artista a fost recent externată din spitalul din Franța, unde a fost internată și se simte din ce în ce mai bine.

Chiar dacă cu câteva săptămâni în urmă medicii nu îi mai dădeau mari speranțe de a se reface, iată că Rona Hartner poate acum să facă din nou sport și să se bucure de viață. Drumul până la această reușită nu a fost însă unul deloc ușor, așa cum a povestit recent chiar vedeta.

Citește și: Ce își dorește Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante: „E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac”

„Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat.

Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie.

Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea lui Cristi Brancu.