Rona Hartner traversează o perioadă extrem de dificilă, iar veștile proaste s-au ținut scai de ea în ultima perioadă. Nu doar că trebuie să se confrunte cu boala cu care a fost diagnosticată, cancer pulmonar în stadiul 4, însă trebuie să facă față și lipsa unei ființe foarte importante din viața ei. Celebra cântăreață a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care a anunțat că este în doliu, după ce cățelușa ei s-a stins din viață.

Citește și: Lovitură dură pentru Rona Hartner, după ce cancerul i-a recidivat! Doctorii i-au dat interzis: „Nu mai am voie să urc pe scenă”

Animalul era bolnav de mai bine de opt luni, însă Rona Hartner nu a observat acest lucru. Ea a dezvăluit că i-a făcut și parastas cățelușei, care i-a fost alături ani de zile. Vedeta a mărturisit că se simte tot mai epuizată din cauza bolii, iar această veste tragică a demoralizat-o și mai mult. 

„Poate s-a empatizat cu tot ce s-a întâmplat. Câinele meu era bolnav în opt luni, dar nu mi-am dat seama. A murit și câinele. Am făcut și parastas pentru cățelușa mea. Am zis: ce trebuie să fac acum? Să am încredere în Dumnezeu.  A venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot.

Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați… Le-am zis să se roage în primul rând și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte.

Dar cum să te concentrezi când ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani”, a scris Rona Hartner în mediul online. 

Rona Hartner, mesaj emoționant în memoria cățelușei sale: „A plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat” 

Rona Hartner trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, după ce medicii i-au interzis să mai cânte.

Tot ce poate face acum este să stea acasă și să se focuseze pe sănătatea ei, însă este mult mai greu de când cățelușa ei a murit. Ea a mărturisit că a încercat să nu se consume atât de mult și se motivează cu gândul că a scăpat de suferință. 

„Acuma, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul.

Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu.

Stau acasă cuminte și, printre altele, aveam și eu un câine mic cu care mai schimbam amarul, nu mai am câinele mic. A plecat sâmbătă. Câinele mic era foarte bolnav și nu mi-am dat seama. Câinuțul a plecat cu multă liniște în suflet. A închis ochișorii și a plecat. Am încercat să plâng doar de două ori. Eu știu că a plecat la bine, că nu voia să îmi stea mie în cale. A vrut să plece. De azi de dimineață, cuvântul care îmi vine în suflet e libertate. Ce Dumnezeu vrea este să nu supun nimic analizării mele cerebrale. Ăăă, uite, Dumnezeu dacă îmi iubea câinele nu-l chema. Nu am analizări din astea prostești. De ce să am astfel de analizări?”, a adăugat Rona Hartner.