Rona Hartner a scăpat de cancer pentru a doua oară. Artista spune că a reușit în mai puțin de o lună să învingă boala grea cu care s-a luptat. Solista este convinsă că Dumnezeu a avut un rol foarte important în îmbunătățirea stării sale de sănătate, așa că artista este foarte recunoscătoare.

Vestea cea bună, un adevărat miracol, așa cum a spus Rona Hartner, a făcut-o pe artistă să ia anumite decizii drastice.

Solista este hotărâtă să facă o schimbare în ceea ce privește cariera sa.

Rona Hartner, mai apropiată de Dumnezeu. Vedeta vrea să facă o schimbare foarte importantă: „Am să mă concentrez mai mult”

Rona Hartner a învinsă cancerul și s-a întors deja în studio, unul dintre locurile pe care le adoră și unde poate să dea frâu liber creativității de care nu duce lipsă.

„Am reluat muzica, după cancer și tratament... Merge vocea?”, a scris artista pe Instagram, împreună cu un scurt clip video din studio.

În acest context, Rona Hartner a mărturisit că, acum că s-a vindecat, simte nevoia să se apropie mai mult de divinitate, în ceea ce privește cariera sa muzicală. Vedeta spune că simte că această turnură este foarte importantă pentru ea și o simte extrem de necesară.

Citește și: Rona Hartner, în doliu! După ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, artista a mai primit o lovitură: „Am făcut și parastas”

„Mi-am revenit. Dumnezeu e mare. A făcut un miracol în viața mea. Mi-a făcut… în nici măcar o lună, să dispară toate metastazele, tot cancerul, tot. A dat cu ele de pământ! A fost războiul lui, nu al meu.

Nu am avut sentimentul că a trebuit să mă lupt cu cineva. Am stat cuminte și am așteptat. Și așa a fost…

Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect. De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel.

Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune”, a declarat Rona Hartner, pentru Viva.ro.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer pulmonar

Cui câteva luni în urmă, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Boala a recidivat, după ce, cu câțiva ani în urmă, artista a mai luptat o dată cu aceasta.

Chiar dacă acum este bine, solista a fost nevoită să lupte pentru a-și recăpăta sănătatea, astfel că nu și-a pierdut niciodată speranța și a crezut mereu că Dumnezeu va face o minune, ceea ce s-a și întâmplat.

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun. Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav.

Citește și: Ce își dorește Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Vedeta a făcut mărturisiri emoționante: „E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac”

M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc. Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”, a declarat cântăreața, la acea vreme.