Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani. Vedeta a decedat cu foarte puțin timp în urmă, iar anunțul a fost făcut chiar de către sora ei, Rinda Hartner.

Celebra artistă se lupta de ceva timp cu o boală nemiloasă, care a și răpus-o în final, însă cu doar câteva săptămâni în urmă aceasta anunțase că se simte mai bine și că are speranță că se va face bine și se va vindeca complet.

Rona Hartner s-a luptat timp de ani întregi cu cancerul

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer în anul 2019. De atunci, vedeta a învins boala de două ori. Chiar dacă a anunțat public că se simte mai bine, cu ceva timp în urmă, la începutul lunii noiembrie Rona a primit o veste dificilă din partea medicilor.

Doctorii au descoperit că boala nu s-a vindecat în totalitate, iar una dintre metasteaze, cea de pe creier, chiar s-a mărit, nota pe 14 noiembrie Libertatea.

Încă de atunci, Rona Hartner mărturisea că nu își face planuri de sărbători, din cauza problemelor de sănătate care nu îi dădeau pace.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier.

În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a povestit atunci artista Rona Hartner, pentru ciao.ro.

Rona Hartner, plânsă de cei dragi. Prietena artistei, mesaj cutremurător: „Rona a fost lumină”

După ce a plecat din această lume, cei dragi au postat mesaje de rămas bun pe rețelele de socializare. Plină de durere, Imelda Antonescu, o prietenă din copilărie a Ronei, a vorbit puțin despre îndrăgita artistă, notează romaniatv.net

Citește și: Rona Hartner se confruntă din nou cu probleme de sănătate! Artista a primit o veste cumplită: „Este ceva mult mai grav”

„Rona a fost lumină.A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie. Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul”, a scris pe rețelele de socializare o prietenă apropiată a Ronei Hartner.