Moartea Ronei Hartner a lăsat în urma ei multă durere, atât pentru membrii familiei și prietenii apropiați, dar și pentru fanii regretatei artiste, care au apreciat-o și au iubit-o pe actriță. Marea artistă s-a stins din viață în dimineața zilei de joi, 23 noiembrie, în Franța, după ce a pierdut lupta cu cancerul care i-a dat bătăi de cap în ultimii ani.

Ulterior, toți cei dragi ai vedetei au organizat un priveghi la o biserică din Toulon, Franța, de unde Rinda Hartner, sora regretatei soliste, a postat o imagine pe rețelele de socializare,

împreună cu următorul mesaj: „Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni.

Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, este mesajul scris de Rinda, sora ei, pe Facebook.

Citește și: Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre Rona Hartner. Ce își amintește cântărețul despre regretata artistă: „O ființă foarte bună, blândă, era luată de fraieră chiar”

Capela a fost umplută de cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe artistă de poze cu aceasta, lumânări, flori dar și câteva desene care o înfățișează pe Rona. Nu a lipsit nici o eșarfă viu colorată, în amintirea rolului din „Gadjo dilo”, care a consacrat-o.


Trupul regretatei artiste ajunge în România! Când va fi condusă pe ultimul drum Rona Hartner?

În ceea ce privește ultimul drum al Ronei, Rinda, sora sa, a dat toate detaliile. Potrivit mesajului postat de aceasta, trupul Ronei Hartner va fi depus începând de miercuri la capela din cimitirul Bellu Catolic din Capitală, unde va rămâne până vineri. Pe 1 decembrie, la ora 12:00, marea artistă va fi condusă pe ultimul drum de către cei dragi.

Citește și: Rona Hartner s-a stins din viață! Care este cauza morții îndrăgitei artiste: „A fost cel mai curajos si cel mai luminos om pe care l-am cunoscut vreodată”

„Sunt Rinda! Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Obiectul care a atras atenția tuturor Rona va pleca luni din Toulon către țara ei iubită.

Va fi la capela din cimitirul Bellu Catolic din București de miercuri până vineri la ora 12, când o să o conducem pe ultimul drum, să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a transmis sora Ronei Hartner.