Au trecut câteva zile de când Rona Hartner s-a stins din viață. Moartea artistei a lăsat un gol imens în inimile multor persoane care au cunoscut-o și au iubit-o. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu, care își amintește cu mult drag de celebra artistă.

Cântărețul a fost șocat când a aflat despre vestea morții Ronei Hartner, pe care o descrie drept o fire blândă, extrem de bună cu cei din jur, veselă, foarte optimistă, o persoană care a iubit viața și a iubit oamenii din jurul ei.

„Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă, l-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream. Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul.

Citește și: Rona Hartner s-a stins din viață! Care este cauza morții îndrăgitei artiste: „A fost cel mai curajos si cel mai luminos om pe care l-am cunoscut vreodată”

S-a manifestat ca o vedetă modestă, foarte la locul ei, nu deranja pe nimeni, nu jignea colegi, nu dădea în nimeni. Știa să fie la locul ei, blândă, bună, cuminte, talentată și harnică. 

Era foarte muncitoare în această meserie, care este una solicitantă. Așa mi-a părut rău, nici nu m-am așteptat, nici nu am știut. Pur și simplu am amuțit, nu îmi venea să cred”,

a declarat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.

Rona Hartner și sora ei, Rinda, extrem de apropiate încă de mici: „Nu a existat invidie între noi”

Moartea Ronei Hartner a devastat întreaga familie a cântăreței. Rinda, sora mai mare a artistei, încearcă însă să își amintească doar de clipele bune pe care le-a avut sora sa pe această lume.

Rinda a dezvăluit că a avut o relație extraordinară cu actrița încă de când erau mici.

Chiar dacă anii au trecut, legătura dintre ele s-a păstrat la fel de strânsă până în clipa în care Rona Hartner a plecat de pe această lume.

„Eu cu sora mea și cu fratele meu am fost crescuți în așa fel încât să împărțim totul de mici, așa ne-au crescut părinții. Nu a existat invidie între noi. Seara, când eram mici dormeam în același pat, tata ne pupă pe frunte înainte să ne culcăm...

Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia nu existau... Am numai amintiri bune cu sora mea și o să mi-o amintesc mereu așa veselă, cum vorbeam la telefon și cum ne vedeam... Când ne vizitam dormeam împreună în același pat. A fost o legătură între surori... O să-mi amintesc de Ronel, de sora mea mică, cum era ea”, a spus Rinda Hartner, pentru Click!