Cei doi au trecut prin multe, dar în final s-a dovedit că a iubirea a fost mai puternică decât orice, iar în momentul actual sunt împreună și iubirea lor este la fel de puternică cum era și în urmă cu 20 de ani. Iată cum a început povestea de dragoste a artistei cu Marian Cleante.

Diana Matei a vorbit despre Marian Cleante

Diana Matei povestește cum, deși la început nu a fost atrasă de fizionomia celui care avea să fie soțul ei, acesta a devenit rapid un om important în viața ei.

După mai multe întâlniri întâmplătoare, a simțit o conexiune profundă, ca și cum s-ar fi cunoscut de o viață. Diana crede că l-a întâlnit pe acest bărbat, Marian, datorită destinului, simțind că el este jumătatea ei și că îi poate încredința viața.

De când s-au cunoscut, au fost inseparabili, rămânând împreună de 20 de ani.

Citește și: Motivul pentru care Mădălina Chihaia nu voia să îi poarte numele lui Dinu Maxer. Actrița a mărturisit totul: „Va fi în continuare pe afișe”

„Am văzut silueta unui bărbat care avea o fizionomie foarte interesantă. Nu neapărat care să îmi fi plăcut la prima vedere, dar foarte interesantă.

Marian a devenit un om fără de care nu pot să respir, în momentul în care l-am cunoscut. În momentul în care noi am stat de vorba, azi un pic, mâine un pic, așa a fost conjuctura, să ne vedem de mai multe ori, întâmplător. Felul cum vorbea cu mine era atât de familiar, simțeam că ne cunoaștem de o viață. El m-a însoțit în această călătorie în viață, eu am trăit tot momentul ăsta ca să îl întâlnesc pe el.
Eu de multe ori explic lucrul acesta, poate oamenii nu cred că există un destin, eu cred că există. Eu în momentul în care l-am cunoscut pe acest bărbat, eu am știut că el este jumătate din mine și că eu îi pot încredința viața mea lui. Noi în momentul în care ne-am cunoscut nu am putut să ne mai dezlipim unul de celălalt. Și stăm așa de 20 de ani și există ceva.
”,
a mărturisit Diana Matei.

Cum a știut că bărbatul este cel pe care îl iubește

Diana Matei  a povestit cum, deși relația ei cu Marian ar fi putut părea un risc, ea nu a simțit că riscă ceva atunci când l-a ales. Convingerea că există un destin s-a întărit odată cu trecerea anilor petrecuți împreună. La un moment dat, au decis spontan să plece împreună, întâlnindu-se în gară, fiecare cu un bagaj, și au urcat într-un tren, fugind astfel împreună.

Citește și: Dana Roba, despre căsătoria cu Beni. Ce a mărturisit make-up artistul despre divorțul de Daniel Balaciu: „Îți dă o educație și e acolo”

„Cu siguranță eu am riscat foarte mult, dar nu am simțit că am riscat. Pe acest om când l-am întâlnit nu am simțit că este un risc să fiu cu el. Faptul că noi suntem împreună, după atâția ani, mă face să cred că există totuși un destin. În momentul în care noi doi mă gândeam ce să facem, unde să fugim. Noi am plecat, ne-am întâlnit în gară, fiecare cu un bagaj, ne-am urcat în tren și am plecat.”, a mai spus artista.