Însă, cum va fi trecută în acte actrița Magdalena Chihaia după ce se va căsători cu Dinu Maxer? Iată care au fost mărturisirile actriței!

Motivul pentru care Mădălina Chihaia nu voia să îi poarte numele lui Dinu Maxer

Mădălina Chihai a a afirmat că va continua să folosească numele Magdalena Chihaia în cariera sa de actriță, deoarece acesta este numele sub care și-a construit reputația și cariera în showbiz.

Ea a menționat că, de obicei, artistele nu își schimbă numele după căsătorie, mai ales dacă și-au creat singure o carieră de succes.

„Cert este că numele Magdalena Chihaia va fi în continuare pe afișe și peste tot, pentru că este numele meu de actriță, iar artistele nu își schimbă numele la căsătorie, mai ales dacă și-au clădit singure cariera și reputația lor în showbiz. Numele de Magdalena Chihaia m-a consacrat mai ales de când am fost dublă finalistă în cadrul unei emisiuni cu personajul „Sora Magdalena”, fiind și cel mai comentat

și unul dintre cele mai vizualizate momente.”,
a spus ea, exclusiv pentru Click!

Citește și: Dinu și Deea Maxer nu au divorțat întâmplător! O persoană foarte importantă pentru vedetă a îndemnat-o să rupă mariajul: „Nu mă miră”

Ea a declarat că, din dragoste și respect pentru viitorul său soț, va purta și numele Maxer în acte, considerând că este firesc să ia numele soțului, fiind jumătatea sa perfectă.

„Din dragoste și din respect, față de viitorul meu soț, în acte mă va chema și Maxer. Nu ai cum să nu iei numele soțului din moment ce este jumătatea ta perfectă pe viață!”, a mai spus ea.

Cei doi îndrăgostiți sunt un cuplu și pe scenă

Magdalena Chihaia a declarat că este încântată să formeze un cuplu pe scenă cu Dinu, deoarece a dorit mereu să prezinte în pereche.

Ea consideră că este mult mai energic și amuzant în doi și preferă să lucreze în echipă, mai ales alături de persoana iubită, împărtășind aceleași principii și idealuri de viață.

Citește și: Deea Maxer a ajuns cu fiica ei la spital! Simptomele cu care se confruntă Maysa: „Am făcut toate testele” 

„Pentru mine este fascinant că sunt un cuplu, pe scenă, cu Dinu, pentru că asta mi-am dorit mereu, să prezint în pereche, individual e drăguț, dar e mult mai energic și mai amuzant în

doi, iar eu sunt om de echipă, îmi place să construiesc împreună cu persoana iubită, nu separat, mai ales că avem aceleași principii de viață și idealuri”, a mai declarat Magdalena Chihaia.