Dinu Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, au plecat cu câteva zile în urmă într-o vacanță care sperau să fie de vis, dar care s-a transformat de fapt într-un adevărat coșmar. Artistul a rezervat vacanța tocmai pentru a-i face o surprinză extrem de frumoasă partenerei sale, cu ocazia zilei ei de naștere, care a fost pe 16 aprilie.

Din păcate, speranța la un sejur minunat și relaxant a fost spulberată extrem de repede, atunci când a început să plouă extrem de puternic.

Nu a durat mult până când un adevărat potop s-a dezlănțuit pe străzile Dubaiului. Orașul s-a umplut de cantități uriașe de apă, în unele locuri fiind de peste 1 metru înălțime.

La scurt timp după ce apa a umplut străzile Dubaiului, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au rămas blocați în hotelul de lux în care urmau să locuiască pe perioada sejurului.

Când au văzut că nu mai au nici măcar o șansă să se bucure de frumusețile orașului, cei doi și-au luat bilet de avion însă, din cauza condițiilor meteo extreme aeroportul din Dubai a fost inundat, astfel că cei doi s-au îndreptat spre cel din Abu Dhabi. Pentru că nu puteau nici măcar să iasă din hotel, în ajutor le-a sărit o româncă.

„Noi am reușit să ajungem la aeroport grație unei românce, ce deține una dintre cele mai apreciate agenții de travel (călătorii) din Dubai.

Situația a fost una critică, taxiurile nu se încumetau să ia comenzi, netul era căzut. Din cauza inundațiilor, nu puteam să ieșim nici măcar din hotel. Dar Cristina ne-a salvat cu un transport profesionist, pe noi dar și pe alți turiști disperați”, a anunțat Dinu Maxer, pe pagina lui de socializare.

Citește și: Magdalena Chihaia, despre ultima întâlnire cu Deea Maxer! Adevărul despre relația dintre cele două: „N-am stat la povești sau la cafele”

Inundațiile au transformat peisajul din Dubai într-unul cu adevărat apocaliptic. Râurile de apă au umplut străzile și sute de români au rămas blocați pe aeroportul din Dubai, în încercarea de a se întoarce în România.

„Am mai avut oameni care au rămas în avion. Ieri am avut un jet care a ajuns după 14 ore din Londra. Din păcate, nici noi nu puteam trimite în data de 16 și 17 dimineață nimic.

Nu am putut. Am avut interdicție de la poliția locală să părăsim pentru că am fi blocat mai tare oraș. Am avut clienți care au plecat din hoteluri, au plecat la mall și au rămas la mall blocați”, a declarat Cristina Racoviță, patron de agenție de turism.