A trecut ceva timp de când Deea și Dinu Maxer au ales să o ia pe drumuri separate. Ulterior, atât artistul cât și Deea au ales să își refacă viața. Dansatoarea pare că și-a găsit cu adevărat sufletul pereche și se bucură din plin de relația cu actualul ei iubit. Robert Drilea o face cu adevărat fericită pe fosta soție a lui Dinu Maxer și formează în prezent unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi îndrăgostiți au deja un an de când sunt împreună iar relația lor a evoluat frumos în acest timp, astfel că aceștia vor să ducă iubirea la un alt nivel. Deea Maxer a dezvăluit că, deși momentan nu ia în calcul ideea de a se recăsători, nu ar refuza această propunere dacă ar fi făcută de către iubitul ei.

„Eu aș răspunde la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu

fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener. Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”
, a declarat Deea Maxer, pentru Antena Stars.

Citește și: Ce i-a unit cu adevărat pe Dinu Maxer și Magdalena Chihaia? Artistul a dezvăluit tot: „Are ceva aparte, are un miraj”

Deea și Dinu Maxer au pus punct căsniciei cu aproximativ un an în urmă, în primăvara anului 2023. Finalul mariajului lor a venit ca un șoc în showbiz-ul românesc, pentru că cei doi erau împreună de peste 18 ani și aveau 14 ani de căsnicie. La acea vreme, cei doi au dezvăluit faptul că se certau constant, astfel că divorțul a fost inevitabil. Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună.