Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu un an de zile, după o relație care a durat mai bine de 18 ani. Acum, cei doi și-au găsit din nou fericirea în brațele altor persoane. Deea Maxer formează un cuplu cu Robert Drilea, de aproape un an de zile, iar Dinu Maxer este într-o relație cu Magdalena Chihaia. Ambele relații merg foarte bine, iar Dinu și Deea Maxer continuă să fie prieteni pentru binele celor doi copii ai lor.

Citește și: Ce i-a unit cu adevărat pe Dinu Maxer și Magdalena Chihaia? Artistul a dezvăluit tot: „Are ceva aparte, are un miraj”

Magdalena Chihaia a vorbit recent despre relația pe care o are cu Deea Maxer. Ele s-au întâlnit de două ori până acum, prima oară la un botez, iar a doua oară la ziua de naștere alui Andreas, care a fost organizată de ambii părinți.

Iubita lui Dinu Maxer a mărturisit că între cele două nu există o relație de prietenie, deoarece nu au stat niciodată prea mult la povești, însă există o relație bazată pe respect.

„Nici nu știu ce să zic, e o relație normală, ne salutăm și cam atât, n-am avut foarte mult contact, n-am stat la povești sau la cafele sau... Ne-am întâlnit la ziua lui Andreas, a fost organizată de ambii părinți, de Deea și de Dinu, și atunci automat ne-am întâlnit, a fost și Robert prezent, dar cam atât, în rest...

și ne-am mai întâlnit la un botez odată, un botez din familia lui Dinu. Fiecare dintre noi, atât el cât și eu, ne-am construit singuri numele, niciunul dintre noi nu își clădește pe spatele celuilalt nimic”, a declarat iubita lui Dinu Maxer, pentru o emisiune televizată.

Dinu Maxer, despre nunta cu noua lui iubită: „Este prea devreme”

În contextul în care relația dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia evoluează de la o zi la alta, fanii se întreabă dacă urmează să facă

și pasul cel mare. Cei doi locuiesc deja împreună, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă. Întrebat dacă are de gând să se căsătorească din nou, celebrul cântăreț a mărturisit că este mult prea devreme să se gândească la acest scenariu și că vrea să ia lucrurile ușor.

„Răspunsul la întrebarea asta este că este prea devreme. Mai lăsați-ne puțin să ne obișnuim unul cu celălalt.

Locuim împreună și deja este un plus”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru un post de televiziune.