Cu toate că în momentul actual procesul nu este cel mai ușor, ea are încredere că din toamnă va putea fi liberă și se va putea bucura așa cum trebuie de fiecare clipă din viața ei.

Dana Roba, despre căsătoria cu Beni

Vedeta își dorește foarte mult să pună capăt căsniciei pe care o are cu Daniel Balaciu și să meargă pe același drum cu actualul său partener, Beni.

Dana Roba a povestit că micuțele ei au o relație foarte bună cu Beni, subliniind că acesta este tatăl lor, chiar dacă nu este de sânge. Ea critică ideea că doar donatorul de spermatozoizi poate fi considerat tată, evidențiind importanța educației și a sprijinului parental.

Citește și: Motivul pentru care Dana Roba nu vrea să își mai lase fiicele cu familia soțului! A dezvăluit, în direct, ce le-a spus Daniel Balaciu: „N-o să o iert pe mama voastră niciodată”

Make-up artistul își exprimă dorința de a se căsători din nou și menționează că divorțul ei se va finaliza probabil anul viitor din cauza procedurilor lente din România. Următoarea înfățișare în procesul de divorț și partaj va avea loc în octombrie.

„Fetele mele îl iubesc foarte mult pe Beni. Și ca să le fac în ciudă mai tare socrilor mei, când am ieșit de la tribunal am zis „Benuțu este tatăl lui Chantal și al lui Celine”.

Fostei mele soacre îi venea să leșine săraca. Nu e tata cine te face, ci cine te crește, îți dă o educație și e acolo cu mama lângă tine, să te crească mare. Nu cel care vrea să o omoare, ăla nu e tata, e doar donator de spermatozoizi. Îmi doresc să fiu cununată. Cred că divorțul se va finaliza anul viitor pe vremea asta, pentru că România este o țară indolentă.
Mereu se amână, trebuie să așteptăm. În octombrie este următoarea înfățișare, când mă văd cu Daniel, pentru partaj, divorț și restul.”,
a mărturisit Dana Roba, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Ce a spus Dana Roba despre Beni, în urmă cu câteva luni

Vedeta a spus că nu are probleme cu Beni, în ciuda faptului că nu mai are poze cu el pe Facebook.

Ea își dorește să se concentreze pe muncă și pe procese, subliniind că fetele ei îl iubesc pe Beni mai mult decât pe tatăl lor. Chiar dacă nu ar mai avea o relație cu el, se simte capabilă să facă față provocărilor singură, fiind independentă și având tot ce îi trebuie.

Citește și: Dana Roba, o nouă întâlnire cu Daniel Balaciu! Make-up artistul a trecut prin clipe grele în sala de judecată: „Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el”

„Nu este adevărat că nu mă înțeleg cu Beni. Ce dacă nu mai am pozele cu el pe Facebook?! Vreau să mă concentrez pe procese, pe muncă. El stă cu fetițele acasă, nu este vorba de așa. Fetele mele îl iubesc mai mult decât pe tatăl lor natural. Și dacă ar fi să nu mai am treabă cu Beni, eu am trecut prin atât de multe că pot să le fac singură pe toate. Nu mă mai impresionează nimic. Am mașină, am copii, am casă, am masă. Dar noi ne înțelegem bine, așa că nu îmi mai pasă de ce spune lumea!”, a spus vedeta.