În urmă cu câteva zile, Emily Burghelea a avut parte de un accident rutier, chiar când se afla în vacanță. Vedeta se îndrepta spre aeroport, iar într-o fracțiune de secundă, un alt autoturism a intrat ea.

Cum a reacționat Dana Roba, după accidentul lui Emily Burghelea

Vedeta a făcut publice imaginile și le-a arătat celor care o urmăresc cu ce răni a rămas.

Au fost foarte multe persoane care s-au îngrijorat, având în vedere starea ei de sănătate, dar bineînțeles că au existat și comentarii răutăcioase.

Emily Burghelea a făcut o postare în care a povestit cum s-a întâmplat acest accident și a considerat că doar o minune a ținut-o în viață. Pe lângă acea postare, ea a publicat și o fotografie, în care se poate vedea clar cum își retușează machiajul.

Dana Roba nu s-a putut abține și a scris un comentariu care i-a pus pe cei de acasă pe jar.

Citește și: Momente tensionate în familia lui Emily Burghelea! Andrei, soțul ei, a ajuns de urgență la spital: „E cea mai puternică persoană pe care o cunosc”

„Mai târziu a venit poliția și medicii de ambulanță și s-au ocupat ei de ședința foto.

Rujuri nu aveau la ei.(...) Eu zic că avea nevoie de o echipă de medici să o bandajeze și să îi trateze rănile, nu de ruj.(...) Dacă era un popă să se roage și să își facă poză cu ăla, cu siguranță ar fi fost și ăla postat. Mi se pare penibil să te postezi cum ești accidentată de o oră și tu îți faci poze și te rujezi”, a fost mesajul pe care Dana Roba l-a lăsat în secțiunea de comentarii a fotografiei pe care a postat-o Emily Burghelea.

Fanii nu s-au putut abține și i-au răspuns Danei Roba la comentariu

Dana Roba nu a scăpat de comentariile fanilor, iar cei mai mulți dintre ai au rămas șocați în momentul în care au văzut ce i-a putut spune lui Emily Burghelea, la puțin timp după accident.

Citește și: Dana Roba vrea să se asigure că Daniel Balaciu nu o să mai aibă nicio legătură cu fetele ei: „O să fac în așa fel ca să nu îl mai suporte niciodată”

„Parcă nu mai știi prin ce ai trecut...și te mai miri că Dumnezeu îți dă după suflet... ce rea poți fi/ Tu uiți prin ce ai trecut? Doamne ferește. Te urmăream cu drag, dar m-ai dezamăgit./ Să nu uităm că ai trecut prin ceva și mai grav, te postai și încă te postezi cu pozele respective, nimeni nu te-a judecat, tu de ce o faci? Te crezi o femeie credincioasă, dar se vede ura pe care o ai în suflet.

Ar trebui să vii cu un gând pozitiv, să o încurajezi, dar tu ești o persoană foarte negativă! Rușine!!!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au lăsat Danei Roba.