Dana Roba și Daniel Balaciu sunt în continuare la cuțite! De această dată, make-up artistul este decisă să facă în așa fel încât bărbatul să nu se mai apropie niciodată de cele două fiice pe care le au împreună.

De această dată, femeia și-a ieșit din minți după ce fostul partener de viață a refuzat de mai multe ori să își dea acordul pentru ca Chantal și Celine să poată pleca din țară în vacanță.

Acum, Dana Roba este mai determinată ca niciodată să depună la dosar probe extrem de solide. Ar fi vorba despre filmări și poze cu ea din ziua în care Daniel Balaciu a atacat-o cu sânge rece.

„El nu o să mai aibă parte de ele niciodată, eu o să fac în așa fel ca fetele să nu îl mai suporte niciodată. Promit solemn! O să depun mâine la dosar CD cu toate filmările și pozele cum m-au găsit pe mine polițiștii.

Eu am cerut să îmi semneze cererea pentru înscrierea lui Celine la școală și pașapoarte, ca să pot să le duc anul acesta la Disneyland, pentru că trebuia, de fapt, anul trecut să mergem la Disneyland și ceea ce s-a întâmplat, ce a făcut el, nu am mai putut să mergem anul trecut.  Și, bineînțeles, să le las pe fete la sora mea în Germania, sora mea a cerut să le las acolo în iulie și el nu mi-a semnat să le fac pașaport fetelor”,

a declarat Dana Roba la un post de televiziune.

Citește și: Dana Roba, o nouă întâlnire cu Daniel Balaciu! Make-up artistul a trecut prin clipe grele în sala de judecată: „Îmi bate inima și îmi vine să plâng, îmi e frică de el”

La începutul anului, Dana Roba a avut parte de un adevărat șoc când a aflat că familia lui Daniel Balaciu și-ar fi dorit custodia celor două copile.

Make-up artista a răbufnit la acea vreme la adresa cumnatei sale, fiind complet dezamăgită de atitudinea familiei fostului partener de viață.

„Cumnata mea din Canada că vrea custodia copiilor. Ce custodie să-i dea? Ea nu se poate ocupa de ai ei.  Soacra mea a sunat de ziua lui Celine că vrea să îi dea un cadou și i-a adus o păpușă care a costat 3 lei.

Eu le iau cadouri scumpe. De Crăciun a venit cu păpușa aia. Le-am transmis că fetele au doar mamă, tată nu mai au! Până nu se termină procesul, nimeni nu are ce să discute cu ele! Fetele nu întreabă de el pentru că știu unde este. Chantal și Celine sunt foarte deștepte și mi-au spus că au știut că l-au luat pe tati la pușcărie. Ei degeaba cred că influențez eu copiii.
Nu am cum, fetele știu tot”
, a mai dezvăluit make-up artista cu ceva timp în urmă, pentru Cancan.