Este o zi foarte specială pentru Dana Roba. Make-up artistul împlinește 32 de ani. La un an de la cele mai dure clipe din viața ei, când a fost la un pas de moarte din cauza atacului brutal al lui Daniel Balaciu, tatăl fiicelor sale, vedeta este acum fericită și liniștită alături de cele două fiice ale sale și de omul alături de care vrea să își petreacă restul vieți.

Astfel, acum, Dana Roba spune că își dorește doar să fie fericită și să îmbătrânească frumos atunci când această clipă își va face apariția în viața sa.

„Încă de la prima oră a dimineții mi-am trezit fetițele pentru a le pregăti de ședința foto de astăzi. Am o ședință foto aniversară cu multe baloane, cu ce vârstă împlinesc eu, o să fie ceva frumos, ceva colorat.

O să fie ceva frumos. Îmi doresc de la Dumnezeu, drept cadou, să mă ajute să îmbătrânesc frumos, să îmi lungească zilele și să am grijă de fetele mele așa cum se poate mai bine. După ședința foto o să merg la un restaurant cu fetele mele să luăm masa iar de la ora 14.00 o să merg la serviciu”
, a dezvăluit Dana Roba, pentru Click!

Cu cine își petrece Dana Roba aniversarea? A dezvăluit ce planuri are: „Beni nu este alături de mine” 

La 32 de ani, Dana Roba iubește din nou! Vedeta se simte foarte bine lângă Beni, cel alături de care este pregătită să își refacă viața și să se recăsătorească. Chiar dacă astăzi este ziua ei de naștere, Dana Roba poate să petreacă timp alături de alesul inimii sale abia sâmbătă, atunci când are câteva planuri.

Make-up artistul vrea să iasă la un restaurant cu prietenii ei și cu Beni, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Dana Roba, jignită din cauza aspectului! Replica cu care a închis gurile rele: „Am fost superbă înainte cu o zi de macabrul organizat de fostul soț”

„Beni nu este alături de mine acum pentru că e la serviciu, dar mâine o să ies cu el și cu mai mulți prieteni la un restaurant, să luăm masa și să îmi aniversez ziua de naștere”

, a mai spus make-up artistul.