Dana Roba a reușit să învingă moartea, după ce a fost băgată în comă de către soțul ei, Daniel Balaciu. Bărbatul se află în acest momente în spatele gratiilor, iar make-up artista speră să câștige procesul deschis împotriva lui, inclusiv să câștige custodia totală a celor două fetițe pe care le au împreună: Celine și Chantal.

Citește și: Dana Roba, speriată de felul în care arată acum Daniel Balaciu! Noi detalii despre proces: „Face pe nebunul”

La doar câteva luni de când a ieșit din comă, Dana Roba a afirmat că are o nouă relație. Beniamin este bărbatul care i-a fost alături acesteia încă de când se afla pe patul de spital. Make-up artista a fost criticată deoarece s-a afișat într-un timp scurt alături de un alt bărbat, însă întotdeauna a afirmat că noul ei iubit are grijă de ea și se comportă exemplar cu fetițele ei.

În ultima perioadă, în presă s-au vehiculat mai multe informații conform cărora Dana Roba ar fi fost părăsită de către iubitul ei, iar modul cum se prezintă în modul online este doar teatru. Potrivit Cancan, apropiații susțin că Beni i-a furat banii iubitei sale și a fugit pentru a îi juca la păcănele. Dana Roba a vorbit pentru prima dată despre aceste acuzații, pe care le-a negat vehement.

Dana Roba, despre acuzațiile aduse iubitului ei: „E o vrăjeală”

Dana Roba nu a putut să asculte indiferentă aceste zvonuri despre iubitul ei. Celebra make-up artistă a făcut primele declarații despre acest subiect și a negat atât despărțirea, cât și faptul că Beni i-ar fi furat bani din casă. Ea a mărturisit că iubitul ei câștigă suficient încât să se întrețină singur, motiv pentru care nu a stat niciodată pe banii ei.

„Nu e adevărat absolut nimic. Eu încă sunt împreună cu Beni. El nu merge la cazino. E o vrăjeală. Nu știu cine vrea să-mi facă rău, neamurile lui, nu știu cine, dar nu mă interesează. El nu merge la cazino. Beni are salariu de 7500 de lei, plus ce mai face el cu box, nu stau să-l întreținut eu pe Beni, așa cum se zice”, a

spus Dana Roba pentru Spynews.ro.

Dana Roba a mai spus că Beni are o relație foarte specială atât cu ea, cât și cu fetițele ei. Vedeta a mărturisit că Celine și Chantal îl iubesc mai mult decât pe propriul tată. Ea este de părere că persoanele care se află în spatele acestor zvonuri sunt chiar rudele lui Beni. 

„Vino te rog la noi să vezi că Beni are hainele împăturite la mine în apartament, cum să plece? Fetele mele îl iubesc mai mult decât ca pe tatăl lor. Toate trei îl iubim foarte mult, deci n-ar avea de ce să plece de la noi. Nu e nimic adevărat din ce s-a scris. Beni are statut de polițist, el nu are cum să intre în cazino, omul își vede de viața lui. Probabil neamurile lui se bagă”, a mai spus make-up artista, pentru sursa citată mai sus.