Dana Roba s-a întâlnit din nou cu soțul ei, Daniel Balaciu, în sala de judecată. Make-up artista a dezvăluit de multe ori că își dorește să obțină custodia totală a fiicelor sale, însă familia soțului ei îi pune foarte multe piedici. La ultima înfățișare, Daniel Balaciu i-a transmis soției sale că nu îi va acorda niciodată divorțul, iar familia acestuia cere custodia lor și își doresc ca cele două fete, Celine și Chantal, să petreacă o lună de zile, în vacanța de vară, și fiecare weekend în casa acestora.  

Citește și: Dana Roba, abandonată și jefuită de iubit? Reacția artistei după acuzațiile halucinante: „Nu știu cine vrea să-mi facă rău”

Vedeta a intrat din nou în direct în cadrul emisiunii „Follow us!”, unde le-a oferit celor două prezentatoare, Ilinca Vandici și Teo Trandafir, noi detalii despre proces. Dana Roba nu își dorește ca fiicele ei să mai petreacă timp alături de familia lui Daniel Balaciu, deoarece încearcă să le influențeze și să le întoarcă împotriva ei.

Dana Roba a mărturisit că fetele îi spun mereu că nu vor să meargă la bunici. Mai mult decât atât, ultima oară când a fost în casa socrilor, cele două fetițe au vorbit la telefon cu tatăl lor, care le-a spus că nu o vor ierta niciodată pe mama lor pentru că „l-a băgat la pușcărie”.

Dana Roba: Vor să le introducă în gândul că Daniel este tatăl lor.

Nu! Tată nu e cine crește și îți omoară mama. Ăla este un criminal, care trebuie să petreacă ani grei în detenție. Tatăl este cine te crește, cine te educă, cine îți dă dragoste, cine te ajută să te duci la școală.

Ilinca Vandici: Fetele de ce nu vor să mai meargă la bunici? Ce îți spun?

Dana Roba: Ultima dată când au fost la bunica, de Crăciun, el a sunat și a spus: „Când o să ies afară, vreau să vă

scot pe toți din apartament. N-o să o iert pe mama voastră niciodată că m-a băgat la pușcărie”. Fetița mea de 6 ani mi-a spus. Pe bune? Atunci ce legătură să mai am eu cu oamenii ăștia. Pentru mine nu mai există nicio rudă de-a lor. Eu mă lupt.

Ilinca Vandici: Fetele întreabă vreodată de tatăl lor?

Dana Roba: Nu m-au întrebat niciodată, pentru că fetele știu unde este.

Le-au spus fetelor că tată nu e la pușcărie, că e la spital. Pe un copil atât de deștept nu poți să îl minți. A văzut că acolo erau doar polițiști.

Teo Trandafir: Au înțeles că tatăl lor e la închisoare?

Dana Roba: Bineînțeles. Copiii nu sunt atât de limitați, au acces la informații.

Dana Roba nu vrea ca fetele să ia legătura cu tatăl lor, în viitor: „Îmi este frică” 

Dana Roba se luptă pentru custodia totală a fiicelor sale, deoarece nu își dorește ca cele două să mai aibă tangențe pe viitor cu tatăl lor. Celebra make-up artistă se teme pentru siguranța lor. În momentul în care Daniel Balaciu va ieși din închisoare, Celine și Chantal vor fi destul de mari încât să aleagă dacă să îl vadă pe tatăl lor sau nu, însă speră că acestea să nu mai ia legătura vreodată cu el. Ea se teme că fiicele ei ar putea avea aceeași soartă ca ea sau poate mai rău. 

Ilinca Vandici: După acest incident, tu ai stat de vorbă cu mama fostului tău soț?

Dana Roba: Nimeni nu înțelege. Ei sunt focusați să îmi ia copiii. Ea e mamă doar pentru Daniel, nu și pentru mine. O interesează doar să aibă Daniel acces să vorbească cu fetele mele. N-o să mai aibă acces. Greșeala pe care ar putea să mi-o facă fetițele mele ar fi ca, atunci când el iese din penitenciar, să ia legătura cu el. Nu mi-aș dori așa ceva. Eu îmi doresc ca fetele mele să nu mai aibă niciodată tangențe cu el, ca și cum el nu ar mai exista pe fața pământului.

Teo Trandafir: Când iese după părerea ta?

Dana Roba: E zic că minim 10 ani ar trebui să își ia. Fetele vor fi mari, vor avea 17-18 ani.

Ilinca Vandici: De ce n-ai mai vrea ca fetele să nu ia niciodată legătura cu el? Pentru că îți este frică de ce s-ar putea întâmpla?

Dana Roba: În primul rând, îmi este frică. În al doilea rând, pentru ce a vrut el. El a vrut să mă omoare. Eu nu cred că el, când va ieși peste 10 ani, va fi un om bun și pașnic. Nu există. De ciudă că eu am crescut-o, cu siguranță ar face treaba asta. Au fost atâția criminali care au făcut treburile astea. Când am deschis ochii din comă, primul lucru a fost să mă gândesc dacă copiii mei mai sunt în viață. Criminalii de obicei omoară soția, după care omoară copiii.