Dinu Maxer a avut parte de momente de panică chiar în perioada Paștelui. Celebrul cântăreț a primit un telefon, chiar cu o zi înainte de Înviere Domnului, în care a fost anunțat că mama acestuia se simte rău. Femeia a ajuns de urgență la Spitalul Universitar, iar vestea a venit ca un șoc pentru celebrul artist.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, salvați din mijlocul apelor! Au plecat din Dubai și s-au întors de urgență în România

Cântărețul și-a petrecut întreaga zi îngrijorat cu privire la starea mamei sale. Dinu Maxer s-a dus într-un suflet la unitatea medicală, pentru a îi fi alături. Abia la ora 23:00 seara a reușit să plece din spital, după mai bine șapte ore. Din spital, artistul și iubita acestuia, Magdalena Chihaia, s-au dus direct la slujba de Înviere.

„Niciodată nu m-am așteptat că vreodată voi petrece ajunul Paștelui, ziua de sâmbătă, cu atâta emoție, teamă și speranță în același timp.

Mama mea a fost internată sâmbătă. A fost adusă de urgență la Spitalul Universitar și am crezut că mă duc și că oarecum totul e bine, pentru că eu nu o văzusem. Am chemat salvarea la telefon și am pus un diagnostic după spusele celor din jurul ei. Am ajuns la ora 4 și am crezut că la 6-7 plecăm. Abia la 11 am plecat de la spital. (…) Trebuia ca mama să fie reabilitată, adică pusă pe picioare și apoi mutată în salon, iar lucrul acesta a durat foarte mult”
,
a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Cum se simte mama lui Dinu Mxer, după ce a fost internată de urgență: „Acum pot să zâmbesc” 

Dinu Maxer a mărturisit că și-a vizitat mama în fiecare zi în spital, inclusiv în ziua de Paște, de când a fost internată. El a mai spus că problemele de sănătate pentru care a ajuns în spital sunt recente, motiv pentru care totul a venit ca un șoc pentru familie.

Fostul solist din trupa AXXA poate respira ușurat acum, după ce a fost să își viziteze mama, iar medicii i-au spus că este în afara oricărui pericol. 

„În fiecare zi am fost la spital. De la spital am plecat direct la slujba de Înviere. S-au dus și cadrele medicale. Ne-au întrebat dacă venim și noi acolo. Noi vorbiserăm și planificaserăm cu prietenii Magdalenei, prietenii comuni și atunci am fost până la Eroilor.

Nu a fost deloc ușor. Șocul e mai groaznic decât deznodământul(...)

Este ceva recent (n. red. problema de sănătate a mamei sale), nu este o afecțiune veche, dar nu m-am așteptat, evident. E un șoc. Tu știi că are aia, aia, aia, dar nu te aștepți la alte boli. În momentul de față este sub supravegherea doamnei profesor Cora Pop, căreia îi mulțumesc pentru grijă și atenție.

Astăzi am fost la ea în vizită și totul era bine, iar acum pot să zâmbesc. În momentul acesta este în afara oricărui pericol”, a mai precizat Dinu Maxer.