Dinu Maxer și Magdalena Chihaia formează de ceva timp un cuplu și sunt din ce în ce mai apropiați. Cu trecerea timpului, relația acestora a evoluat frumos de la una de prietenie, la o iubire pasională, pe care cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc să o afișeze cu fiecare ocazie în mediul online.

De când formează un cuplu, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia își petrec cea mai mare parte a timpului împreună și se bucură de viață.

Recent, cu ocazia zilei de naștere a Magdalenei, Dinu Maxer i-a făcut o mare surpriză partenerei sale de viață și au plecat împreună într-o vacanță de vis în Dubai. Ajunși la mii de kilometri de România, cei doi îndrăgostiți au imortalizat câteva momente din cadrul sejurului iar Dinu a postat o fotografie pe Instagram, împreună cu un mesaj pentru iubita lui. În imagine ambii sunt îmbrăcați în alb, iar Magdalena poartă o rochie diafană.

„Așa i-am împlinit prima dorința de ziua ei!/La mulți ani!!!!! @magdalena.chihaia/La mulți și muzicali ani lângă mine!!!/«Dansând in doi bachata/În pași ne-am unit soarta"/și asa am descoperit ca/Tu ești Jumătatea Perfectă/Așa ca de ziua ta.../„Dansează cu mine acum Prin pustie»/pe o Arabian Kizomba în Dubai!”, a scris Dinu Maxer în mediul online.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să ajungă în fața altarului? 

Dinu Maxer și iubita lui se înțeleg de minune, însă momentan nu au dat prea multe detalii despre momentul unei posibile căsătorii. La scurt timp după ce s-au mutat împreună, Magdalena a mărturisit că nu își dorește să grăbească lucrurile și că vrea ca ea și Dinu Maxer să se cunoască cu adevărat înainte de a face marele pas.

Citește și: Fiica Deei Maxer, noi probleme de sănătate! Ce se petrece cu Maysa: „Timp de 48 de ore s-a simțit mai bine, azi noapte simptomele au revenit”

„Până atunci mai avem mult. Atunci mă gândesc că va fi ceva mult mai amplu.  Răspunsul la întrebarea asta este că este prea devreme. Mai lăsați-ne puțin să ne obișnuim unul cu celălalt. Locuim împreună și deja este un plus”, a declarat Magdalena Chihaia la începutul anului, pentru un post de televiziune.