În cadrul emisiunii „Invitatul de la 12”, DJ Sava a vorbit despre începuturile sale și a povestit cât de complicat era să fii DJ. Spre deosebire de acum, înainte era mult mai multă muncă la mijloc. 

Ce a mărturisit DJ Sava despre începuturile lui

DJ Sava a povestit că în trecut era foarte dificil să fii DJ. Trebuia să muncești toată noaptea fără pauză, căutând și selectând piesele pe discuri de pick-up sau benzi magnetice.

Găsirea și pregătirea fiecărei melodii necesită mult timp și efort, ceea ce făcea meseria de DJ mult mai solicitantă comparativ cu acum.

„Înainte era multă muncă să fii DJ, acum nu mai e muncă. Munceai toată noaptea, nu aveai timp nici să bei apă. Erai ocupat, mai ales dacă puneai pe pick-up uri sau pe benzi. Puneai până identificai unde e piesa aia pe care vrei să o pui.

O găseai, o căutai, o puneai pe alt magenotofon. Pe pick-up la fel, foarte greu”,
a spus DJ Sava despre începuturile lui. 

Citește și: VIDEO Românii nu se înțeleg cu livratorii străini. Limba română este o problemă pentru mulți

Artistul nu are nimic negativ de spus atunci când vine vorba despre copilăria lui. Acesta a trăit fiecare moment și consideră că tot ceea ce i s-a întâmplat a fost foarte frumos. 

„Copilăria mea a fost una foarte frumoasă. Extraordinar de frumoasă. Mi-a plăcut, am trăit fiecare moment, mă uit în urmă și am doar amintiri plăcute. Nu îmi vin amintiri care să nu îmi placă, am doar amintiri frumoase. Eram rupt de lume, lângă Buzău, un telefon era undeva la primărie, în toată zona aia, nu era nici televizor.”, a mai spus artistul.

DJ Sava voia să fie preot

DJ Sava povestește că tatăl său avea o dorință puternică pentru credință, pe care i-a transmis-o și lui. Deși a crescut într-un mediu adventist alături de bunica sa, nu a fost foarte atras de religie pe măsură ce a crescut. Îl atrăgea mai mult meseria de ofițer și era fascinat de gradele militare, chiar de la o vârstă fragedă, preferând estetica și disciplina acestui domeniu.

De aceea, a fost trimis la marină, unde și-a urmat pasiunea.

Citește și: Ce semne a primit Emily Burghelea, înainte de accidentul din Mauritius. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat: „Ea nu folosise niciodată acest cuvânt”

„Tata își dorea mai mult decât mine și mi-a dat și mie dorința. Nu mă duceam des la biserică, mergeam mai mult la o biserică adventistă.

Bunica mea m-a crescut și ea era adventistă și mă lua cu ea acolo. Eu cred că era dorința lui și mie mi-a transmis-o. Când am crescut puțin și am început să înțeleg nu mi-a mai plăcut. Îmi plăcea foarte mult meseria de ofițer. Eram la grădiniță și spuneam toate gradele, le știam și pe cele de la marină și tot. Îmi puneam și epoleți, îmi plăcea estetica. Special am fost trimis la marină de la surorile mele”, a spus DJ Sava.