Emily Burghelea a fost la un pas să își piardă viața, atunci când a fost în vacanța din Mauritius. Cu toate că a petrecut clipe frumoase alături de cei tragi, se pare că sfârșitul vacanței nu a fost unul pe favorabil.

Ce semne a primit Emily Burghelea, înainte de accidentul din Mauritius

Influencerița a descris ce s-a întâmplat cu puțin înainte de a ajunge la aeroport.

Se pare că vehiculul în care se afla alături de nașa ei a intrat în coliziune frontală cu un TIR care stătea pe mijlocul drumului. Impactul a fost extrem de violent, iar doar o minune a făcut ca vedeta să supraviețuiască!

Emily Burghelea a mărturisit cum starea de sănătate a fetiței sale și cuvintele pe care le rostea au fost semne pe care le-a ignorat la vremea respectivă, dar pe care acum le înțelege.

Citește și: Emily Burghelea a învățat o lecție importantă, după accidentul de mașină pe care l-a suferit în urmă cu puțin timp: „Viața este fragilă, în orice moment poți să o pierzi”

„Amedea, înainte de a pleca, spunea încontinuu „ghinion, ghinion.” Din senin, ea nu folosise niciodată acest cuvânt până atunci, dar continua să repete „ghinion”. Am întrebat-o: „Mami, de ce spui asta? Hai să zicem noroc, hai să spunem Tatăl Nostru.’

Dar ea continua fără oprire. Acesta trebuia să fie al doilea semn de la Dumnezeu pe care ar fi trebuit să-l iau în calcul, și poate că ar fi trebuit să ne gândim sau să ne oprim”, a spus Emily Burghelea, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

Vedeta a filmat momentul impactului

În momentul actual, vedeta este recunoscătoare că soțul și copiii ei se aflau într-un alt taxi, deoarece situația ar fi putut fi mult mai rea.

Emily se îndrepta spre aeroport împreună cu nașa ei și șoferul, pe o șosea fără lumină.

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată? Vedeta a făcut anunțul, după ce le-a arătat tuturor testul pozitiv: „Unde e loc de doi, încape și al treilea”

„Hai, că trebuie să ajungeți, că pierdeți avionul’ I-am zis că suntem deja pe drum, motiv pentru care filmam în acel moment, ca să-i arătăm că ajungem.

Deși mergea regulamentar, presiunea de a ajunge la aeroport ne-a afectat. Doamna de la aeroport nu avea dreptul să ne grăbească în felul acela, eram în timp, dar… cert e că, pe acel drum public neiluminat, aveam telefonul în mână pentru a-i arăta că suntem aproape. Uite, iubire, mai avem 5 minute”, a mai spus vedeta.