În momentul în care vedeta a postat pe rețelele de socializare că a fost victima unui accident rutier, cei de acasă au fost de-a dreptul șocați. Aceasta și nașa ei erau în drum spre aeroport, moment în care un TIR s-a lovit frontal de ei. Din fericire, ambele sunt în viață, dar când au ajuns în România au fost duse la urgență pentru a primi îngrijirile medicale de care au nevoie.

Emily Burghelea a învățat o lecție importantă, după accidentul de mașină

În urma impactului, Emily Burghelea a suferit mai multe răni și a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, unde medicii i-au pus o tijă din metal.

„Lecția pe care am învățat-o a fost cea a răbdării, a faptului că trebuie să mă bucur de fiecare clipă, viața este fragilă, în orice moment poți s-o pierzi, nu știi când e momentul în care nu mai

ești așa că trebuie să celebrăm fiecare clipă și să ne bucurăm de simplul fapt că trăim cu recunoștință față de Dumnezeu”, a
spus Emily Burghelea, conform WOWbiz.

Familia a fost alături de vedetă în fiecare secundă, iar aceasta a simțit foarte multă iubire din partea tuturor celor din jurul ei. Andrei, soțul ei, a postat pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate, iar fanii au putut fi la curent.

Citește și: Emily Burghelea a fost tunsă pe jumătate de cap, înainte să intre în operație. Vedeta le-a oferit un sfat prețios celor care o urmăresc: „Nimic din jurul meu nu este normal acum”

„Mi-au oferit dragoste, siguranță și au avut răbdare cu mine în această perioadă, iar asta mă pune pe picioare. Ei sunt foarte puternici și se bucură de fiecare dată când îmi mai cade câte o coajă de la o rană pe care ei au tratat-o cu cremă și iubire”, a

mai spus vedeta.

Emily Burghelea se recuperează

Emily Burghelea a mărturisit pe Istagram că procesul său de vindecare este lung, dar a început. Ea a menționat că este surprinsă de dificultatea de a scrie, simțind că emoțiile legate de accidentul suferit sunt mult mai intense decât s-ar fi așteptat.

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată? Vedeta a făcut anunțul, după ce le-a arătat tuturor testul pozitiv: „Unde e loc de doi, încape și al treilea”

 „Procesul de vindecare este lung, dar vestea bună este că am început. Nu îmi vine sa cred că nu pot să scriu. În momentul în care iau pixul în mână și mă gândesc la cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că am de răspuns la câteva întrebări, când mă gândesc la accident, mă gândeam că nu o să fie chiar atât de greu, dar acum când accesez emoțiile în profunzime simt că nu pot să scriu”, a spus Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.