Andreea Tonciu nu mai vrea sa fie casnică. Vedeta își dorește o schimbare în viața ei, după atâta timp în care a fost departe de lumina reflectoarelor și studiourile televiziunilor. Frumoasa brunetă are dorințe mari, întrucât vrea propria emisiune, unde să prezinte în fiecare zi.

Andreea Tonciu vrea sa se întoarcă în televiziune

Andreea Tonciu este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară.

Bruneta se mândrește cu o familie frumoasă, dar și cu o carieră de succes.

Deși a știut mereu cum să rămână în lumina reflectoarelor, vedeta își dorește ceva stabil. S-a săturat de aceeași rutină, dat fiind că face toate treburile casnice și are grijă și de fiica sa, Rebecca.

Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune și recunoaște că nu ar deranja-o deloc să prezinte o emisiune de luni până duminică.

Citește și: Andreea Tonciu, declarații despre zvonurile cu privire la divorțul de Daniel Niculescu. Vedeta a spus adevărul: „ Scandalul în familie începe de la mine”

„Îmi este foarte dor de televiziune. Nu îmi mai pune întrebarea asta căci îmi este extrem de dor. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac.

M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți așa. Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă  duc la cumpărături. M-am plictisit”, a mărturisit Andreea Tonciu pentru ego.ro.

Andreea Tonciu susține că ar fi avut succes cu vloggul

Deși ar fi putut crea un vlog și este convinsă că ar fi avut succes și ar fi câștigat mulți bani, Andreea Tonciu recunoaște că este prea comodă pentru asta. Mai mult, în vacanțe, preferă să se bucure de timpul liber decât să fie mereu ocupată cu filmările.

„Mie îmi place să filmez, dar consider că atunci când sunt în vacanță, trebuie să mă bucur de vacanță și nu fac alte treburi.

Dacă mă duc să filmez despre o anumită țară sau despre un anumit hotel, mă duc doar pentru chestia asta. Nu mă duc în vacanță și le zic tuturor să stea după mine că eu trebuie să filmez nu știu ce hotel, să fac vlog sau cine știe ce.

Nu am vlog, nu am YouTube, nu am absolut nimic. Dacă îmi făceam canal de YouTube de când eram eu pe micul ecran, eram milionară la vremea asta.

Dar nu. Sunt foarte comodă”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante despre soțul său. Ce a spus vedeta, la 8 ani de la căsătorie: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic”

Totuși, dacă ar reveni în televiziune, Andreea ar accepta doar un format care i se potrivește perfect și în care se regăsește complet, cel mai probabil în domeniul divertismentului.

„Eu prezentatoare de știri? Poate la știri mondene. Da, da vreau locul Andreei Esca. Doamne ferește. Mi-aș dori ceva de divertisment pentru că asta mă caracterizează și sunt eu. Dacă fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, nu sunt eu și lumea nu se regăsește în acea Andreea Tonciu, se regăsește în Andreea care sunt eu”, a spus bruneta.