Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează o familie de aproximativ 8 ani. În ultimul timp s-a tot speculat că cei doi ar divorța. Vedeta a spus tot adevărul în cadrul unui podcast.

Andreea Tonciu, despre speculațiile divorțului cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță minunată, pe nume Rebecca, pe care cei doi o divinizează.

Cu toate acestea, nu mai este un secret faptul că de ceva timp s-a speculat în mediul online și presă faptul că Andreea Tonciu și Daniel Niculescu ar vrea să divorțeze. Ei bine, vedeta a negat acest lucru și chiar a desființat zvonurile și în podcastul lui Bursucu, „ un PODCAST mișto By Bursucu' ”.

Citește și: Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante despre soțul său. Ce a spus vedeta, la 8 ani de la căsătorie: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic”

Fără să ezite, frumoasa brunetă a spus că nu a existat niciun moment în care să se gândească să divorțeze de tatăl fiicei sale. Andreea Tonciu a recunoscut că este o fire mai vulcanică și scandalurile din familie încep de la ea, însă certurile nu durează prea mult și se calmează repede.

„Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme.

Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului lui Bursucu.

Andreea Tonciu recunoaște că soțul ei nu mai face gesturi romantice

Andreea Tonciu a mărturisit că soțul ei nu mai este atât de romantic precum era la început și nu îi mai aduce flori. Vedeta spune că Daniel Niculescu nu a avut până acum motive ca să o surprindă, întrucât nu a făcut greșeli.

Citește și: Andreea Tonciu nu mai vrea să stea acasă! Are planuri mari pentru viitor: „Îmi este extrem de dor”

„Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om.

Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată”, a mai spus bruneta.