Invitată în cadrul unui podcast, Andreea Tonciu a declarat că ea face toate treburile case, iar soțul ei nu o ajută cu nimic. Iată ce dezvăluiri șocante a făcut asistenta de televiziune!

Soțul Andreei Tonciu nu își ajută soția cu treburile casnice

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară. Bruneta este urmărită de multe persoane și chiar luată ca fiind exemplu de tinere.

Andreea Tonciu a renunțat la cariera în televiziune, însă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește toate trăirile sale cu fanii.

De curând, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul podcastului lui Bursucu, acolo unde a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Frumoasa brunetă a mărturisit că soțul ei, cu care este căsătorită de 8 ani și are o fetiță pe nume Rebecca, nu o ajută la treburile casnice.

Citește și: Andreea Tonciu nu mai vrea să stea acasă! Are planuri mari pentru viitor: „Îmi este extrem de dor”

„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa.

Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul. Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da.

Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau, pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică.

Eu fac toate cumpărăturile singură, tot ce înseamnă casă”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului lui Bursucu, „ un PODCAST misto By Bursucu' ”.

Programul zilnic al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu  a descris programul ei ca femeie casnică, având în vedere că nu are un loc de muncă. Vedeta începe ziua între 7 și 7:30, moment în care se trezește și își duce fetița la școală.

Apoi se întoarce acasă și își bea cafeaua cu vecina sa, care îi este și prietenă. Urmează pregătirea micului dejun pentru soțul ei și menținerea ordinii în casă. În timpul zilei, Andreea Tonciu gătește sau se relaxează, iar mai târziu merge să-și ia fetița de la școală.

Citește și: Andreea Tonciu vrea să devină din nou mamă? A luat o decizie radicală cu puțin timp înainte de ziua ei de naștere

După școală, Rebecca are activități precum dansul sau petrecerea timpului afară, prin parc. Ziua se încheie cu cină în familie, iar apoi Andreea Tonciu se pregătește să se odihnească pentru ziua următoare.

Deși pare un program încărcat, vedeta nu are nimic de obiectat și este împăcată cu un astfel de stil de viață. Andreea Tonciu nu vrea pe nimeni altcineva în viața ei, își iubește soțul și ar face orice pentru el.

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”, a mai spus bruneta.