Caz șocant pentru o familie din Dâmbovița. O femeie în vârstă de 73 de ani, operată de un an și jumătate a făcut septicemie și a murit. Doctorul i-a uitat o compresă în abdomen.

Femeie de 73 de ani a murit după o operație la stomac

Pe data de 5 decembrie 2022, o femeie din Dâmbovița s-a operat la stomac într-o instituție medicală din București.

Cu trecerea timpul, pacienta a făcut septicemie și a murit după ce medicul care a operat-o ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia.

În prezent, medicul în vârstă de 69 de ani, este cercetat pentru ucidere din cuplă și a fost dus la audieri. Autoritățile au făcut mai multe percheziții la spitalul din Capitală și la domiciliul medicului. Bărbatul care locuiește în Voluntari este cercetat de către Parchetul de lângă Judecătoria Târgoviște pentru ucidere din culpă a pacientei în vârstă de 73 de ani, din Dragomirești, județul Dâmbovița.

Citește și: VIDEO Deținut periculos din Franța, evadat după un atac în stil comando! Doi gardieni au fost uciși

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la o unitate medicală din municipiul Bucureşti şi la domiciliu unui bărbat de 69 de ani, din Voluntari, medic chirurg la unitatea medicală, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă(...).

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit şi indisponibilizat mai multe documente şi un telefon mobil, bunurile fiind necesare pentru administrarea probatoriului în cauză", precizează IPJ Dâmbovița.

Medicul a fost arestat și adus la audieri

Medicul a fost arestat și dus la sediul poliției pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate în data de 5 decembrie 2022.

Din cauza erorii făcute, femeia de 73 de ani și-a pierdut viața, după ce a făcut septicemie din cauza compresei uitate în abdomen. Polițiștii continuă cercetările pentru acest caz, sub coordonarea procurorului de caz.

Citește și: VIDEO Mama Monicăi, tânăra ucisă de șoferul teribilist din Timiș, declarații halucinante: „Nu mi-a spus că fata e decedată”

„Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 5 decembrie 2022, bănuitul, în timp ce ar fi efectuat o intervenţie chirurgicală în zona abdomenului, ar

fi uitat o compresă care ar fi condus la dezvoltarea unei septicemii şi, ulterior, la decesul pacientei, o femeie de 73 de ani, din Dragomireşti", a mai anunţat IPJ Dâmboviţa.