Nicoleta, femeia de origine română, a fost condamnată la 23 de ani de închisoare în Italia, după ce a omorât bărbatul de care avea grijă. Motivul pentru care a recurs la asemenea gest halucinant.

Nicoleta a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru omor

Autoritățile din Italia au luat măsuri în cazul bărbatului ucis în urmă cu patru ani. O femeie de origine română a primit o pedeapsă uriașă după ce a omorât un bărbat pe care îl avea în grijă, în Italia.

Tragedia s-a produs cu patru ani în urmă, în noapte dintre 11 și 12 iulie 2020. Bărbatul, în vârstă de 89 de ani, a fost ucis fără milă prin sugrumare de femeia care îl îngrijea.

Citește și: VIDEO Părintele Ilie, plâns de enoriași! Preotul din Argeș, ucis de un șofer fără permis, a lăsat în urmă o dramă imensă: „E ca și cum ne-ar fi murit cineva din familie”

Numeroase cercetări au demonstrat că românca este responsabilă pentru moartea bărbatului. Ea a fost arestată și, după mai multe procese, Dana Mihaela Nicoleta Chiță a primit o sentință uriașă. La doar 26 de ani, a fost condamnată la 23 de ani de închisoare. Deși a cerut apel, acesta a fost respins.

Bărbatul ar fi promis că se căsătorește cu românca

Deși între cei doi exista o relație profesională, femeia fiind angajată să aibă grijă de bărbat, acesta i-a promis că se va căsători cu ea. În plus, italianul i-a lăsat moștenire economiile sale și mașina pe care o deținea.

Autoturismul, care inițial trebuia casat, a fost ulterior predat unui infractor condamnat, ridicând multe semne de întrebare și suspiciuni.

Citește și: VIDEO Noi detalii despre medicul de la Institutul Oncologic din Capitală, cercetat pentru malpraxis! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente

Nicoleta nu mai are nicio cale de scăpare de la condamnarea pe care a primit-o ieri, 16 mai 2024, la 4 ani de la tragicul incident.

Cazul româncei a ajuns în fața Curții Supreme, unde magistrații au analizat toate dovezile și circumstanțele legate de infracțiune.

În urma deliberărilor, instanța a decis să aplice o pedeapsă severă, de 23 de ani de închisoare, fără să manifeste vreo indulgență față de acuzațiile grave care i-au fost aduse.