Ancheta în cazul șoferului din Suceava care a ucis un tânăr, iar apoi a fugit ia întorsătură neașteptată. Oamenii legii iau în calcul varianta ca individul să fi lovit victima intenționat cu mașina. Probele strânse au scos la iveală un detaliu șocant.

Citește și: Sonia a pierit fulgerător, chiar în Săptămâna Mare! Avea doar 19 ani și se îndrepta spre casă, însă nu a mai ajuns niciodată la cei dragi: „Nu pot sa cred ca ai plecat de lângă noi!”

După ore întregi de audieri, anchetatorii au revenit la casa șoferului de 21 de ani cu mandat. În urma perchezițiilor, la care a fost adus și individul, au strâns probe, inclusiv ADN și declarații de la martori, care au scos la iveală faptul că tânărul și victima sa au avut o altercație.

Conflictul s-ar fi petrecut la o petrecere organizată acasă la șofer. După ceartă, victima a plecat, însă ar fi fost urmărită de tânărul de 21 de ani.

„S-au luat la ceartă, l-a amenințat cu toporul și pe urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat un martor.

Victima ar fi fost ucisă intenționat! Ce a fost surprins pe camerele de supraveghere? 

De aceea, polițiști iau în calcul varianta ca victima să fi fost ucisă intenționat. Și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că șoferul nici măcar nu a încetinit după ce l-a lovit pe băiatul de 26 de ani.

Polițiștii l-au găsit câteva ore mai târziu, baricadat în casă. A ieșit abia când a venit avocatul lui.

„A fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,71 miligrame per litru alcool pur expirat. A fost testat și cu aparatul drag test, rezultatul fiind negativ”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Citește și: Cine sunt cei doi tinerei care au pierit într-o cursă nebună, pe un drum din Argeș? Andrei și Gabriel erau verișori

La locul tragediei, prietenii băiatului omorât au făcut un alt ar de lumânări. Chiar dacă au trecut mai bine de 24 de ore de la accident, șoferul de 21 de ani a declarat că nu își mai amintește ce s-a întâmplat.

„L-a sunat cineva, un prieten, un cunoscut, spunându-i că a fost implicat într-un accident de circulație, în care a rezultat decesul unei persoane. Nu-și aduce aminte absolut nimic”,

a declarat Mihai Ștefănoaia, avocatul șoferului.

Șoferul a fost reținut și este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului. În funcție de rezultatul cercetărilor, acesta ar putea fi acuzat de omor.