Chirurgul de la Institutul Oncologic este cercetat pentru malpraxis. Medicul este acuzat că ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente, după o operație. La câteva zile, femeia a făcut septicemie și a murit. Cu detalii despre acest caz a avenit reporterul Andra Ionescu.

Citește și: Situație halucinantă într-un spital din București. O femeie a murit de septicemie după ce i-a fost găsită o compresă în abdomen

„Tragedia s-ar fi petrecut în anul 2022. De atunci și până acum, polițiștii au încercat să adune suficiente dovezi împotriva medicului acuzat că ar fi făcut o intervenție chirurgicală în urma căreia ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei în vârstă de 73 de ani din județul Dâmbovița, lucru ce ar fi dus la septicemie și ulterior la decesul femeii. Miercuri dimineață, oamenii legii au făcut mai multe percheziții atât la unitatea medicală unde activa medicul, cât și la domiciliul acestuia.

Polițiștii au ridicat mai multe documente, înscrisuri, dar și mai multe telefoane mobile. Potrivit unor surse, medicul în vârstă de 69 de ani ar lucra la Institutul Oncologic din București. Bărbatul a fost dus la audieri miercuri, 15 mai 2024, pentru a da explicații în fața anchetatorilor cu privire la ceea ce s-a întâmplat și rămâne de văzut ce măsuri se vor lua împotriva acestuia. Medicul este acum cercetată pentru ucidere din culpă.
Deocamdată, acestea au fost informațiile”
, a declarat reporterul NEWSTIME.