Astăzi, în „Dragoste și speranță”, fanii serialului vor avea parte de noi evenimente emoționante ce le vor capta atenția, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, începând cu ora 19:00, la Kanal D2.

Sîla nu scapă de uneltirile lui Naciye, care vrea să gestioneze viitorul fiului său. Tânăra greu încercată de soartă va avea parte de noi evenimente dramatice în viața sa. Mama Sîlei vine în oraș pentru a-și lua fiica înapoi în sat și a onora promisiunea făcută lui Alper, de a-i căsători.

Femeia nu pierde vremea și reușește în cele din urmă să își găsească fiica, iar Sîla este îngrozită de ceea ce urmează să se întâmple în viața sa.

Citește și: Gonul, înfrântă de Naciye. La confruntarea față în față dintre cele două femei, Bulent este de partea surorii sale

Feraye suferă cumplit din cauza acțiunilor soțului său, care o vizează pe Gonul, iar Zeynep este prinsă între evenimentele derulate între mama sa și Bulent, fapte care afectează dramatic familia Guralp.

Văzând suferința lui Feraye și a copiilor acesteia, Zeynep este cuprinsă de remușcări și își acuză mama că ar fi periclitat intenționat armonia acestora.

Dacă va interveni Kuzey în acțiunile ce urmează a se derula în viața Sîlei, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.