Filip a părăsit „Insula de 1 milion” după o decizie neașteptată, care i-a luat prin surprindere pe telespectatori, dar și pe ceilalți concurenți. În urma unei ediții incendiare, Filip a decis să renunțe la brățară și să îi cedeze locul Nicoletei, care se afla în pericol de eliminare.

După aproximativ o lună petrecută în Republica Dominicană, în condiții extrem de dificile și luând parte la probe pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată, Filip s-a întors la familia sa, pe care o iubește foarte mult.

Filip e convins că viitorul câștigător al experimentului social „Insula de 1 milion” nu o să fie un sportiv

La scurt timp după ce a revenit pe meleagurile natale, Filip le-a făcut o vizită Ilincăi Vandici și lui Teo Trandafir, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Follow us”, difuzată de luni până joi, de la ora 15:00, doar la Kanal D2.

Fostul concurent a mărturisit că reality show-ul nu îi avantajează deloc pe cei sportivi. În premieră, bărbatul a precizat că nu crede că o persoană sportivă va ajunge în finala marelui experiment social, ci acela care stăpânește cel mai bine strategia despre care se vorbește din ce în ce mai mult pe insulă. 

Filip: „Cine va ajunge în finală și, părerea mea, cine va câștiga această emisiune, sub nicio formă nu va fi un sportiv.”

Ilinca Vandici: „Ce calități trebuie să aibă, din punctul tău de vedere? Pentru că tu, dacă mă întregi, erai unul dintre favoriți.”

Filip: „Vă contrazic. De ce eram sau credea lumea că sunt unul dintre favoriți? După ambalaj, după calitățile pe care le am ca sportiv.”

Teo Trandafir: „Dar câștigătorul cum trebuie să fie?”

Filip: „Trebuie să fie foarte norocos.”

Teo Trandafir: „Asta spunea Vladimir Drăghia, că cel care va câștiga, nu va fi întâmplător. Își va fi făcut o strategie.”

Filip: „Cel care s-ar putea să câștige, după strategia ta, s-ar putea să fie Szilard. După strategia pe care ai spus-o tu.

Pentru că el, din păcate, a fost pervers de la început. El a venit cu o strategie din prima.”