„Insula de 1 milion” a reprezentat o experiență extraordinară pentru Armin Nicoară, așa cum a dezvăluit chiar artistul. Pe lângă situațiile inedite la care a fost expus și pe care nu le va uita prea curând, Armin Nicoară a legat și prietenii foarte frumoase. Acesta a dezvăluit că s-a apropiat foarte mult de Filip, alături de care urmează chiar să plece într-o vacanță.

Teo Trandafir: „Cu cine dintre toți Sudicii tăi o să te mai vezi la cafeluțe?”

Armin Nicoară: „Am legat prietenii de o viață. Vreau să vă spun că următoarea vacanță pe care o voi face va fi împreună cu Filip. Chiar am vorbit deja. Am zis că plecăm la Istanbul. Am vorbit cu soțiile, mergem, facem cumpărături.”

Ilinca Vandici: „Cum a fost experiența asta pentru tine, Armin?”

Armin Nicoară: „O experiență extraordinar de frumoasă, doar că am fost puțin deranjat de o singură chestie.

Multă lume nu a înțeles de ce am mers la „Insula de 1 milion”(...) Am văzut pe rețelele de socializare că toată lumea spune: nu a mai avut putere să stea că are diabet. Vreți să mă ridic să fac aici 10 flotări?(...) M-am descurcat exemplar cu diabetul. Unele persoane de acolo, care erau perfect sănătoase, au avut probleme.”

Armin a vorbit și despre apropierea de Sindy, un aspect despre care s-a vorbit de mai multe ori pe parcursul reality show-ului de la Kanal D.

Artistul a dezvăluit cum și de ce a început să vorbească mai mult cu concurenta de la „Insula de 1 milion”.

„Să începem cu Sindy. Eu sunt o persoană sufletistă. Pe aeroport am văzut că mulți dintre colegi au luat-o peste picior și nu m-am simțit bine să văd asta. Și eu, în situația mea cu diabetul, multă lume m-a exclus, m-a dat la o parte.

Când am văzut situația am intrat în vorbă cu ea să o protejez, dar în stilul meu, să nu se sperie. A fost totul perfect până am intrat pe insulă. De aia se numește experiment social, să vedem cum sunt oamenii”, a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară, prima discuție cu Claudia Puican după „Insula de 1 milion”: „Vino acasă!” 

În cadrul parcursului său pe „Insula de 1 milion”, Armin Nicoară a fost măcinat de dorul față de partenera sa de viață. De aceea, prima dată când a avut ocazia să o audă pe soția sa, amândoi au fost cuprinși de emoții și au izbucnit în lacrimi. 

Citește și: Claudia Puican, prima reacție după ce Armin Nicoară a spus că a primit ultimatum: „Se desparte de mine”. Ce spune despre participarea soțului ei la „Insula de 1 milion”?

Teo Trandafir: „Îmi aduc aminte că la un moment dat aveai ochelarii prinși la spate și plângeai și spuneai că abia aștepți să ajungi la Claudia, să o strângi în brațe. Cum a fost momentul în care ai strâns-o în brațe pe soția ta?”

Armin Nicoară: „Să încep cu începutul. Vreau să vă spun că am sunat-o. Ea nu a ținut legătura cu nimeni, pentru că nu aveam telefoane. Am început să plângem: vino acasă! Vino acasă!”