Claudia Puican a făcut un anunț important pe pagina ei de Instagram. Celebra cântăreață și soțul ei, Armin Nicoară, și-au cumpărat un apartament un Dubai, cea mai populară destinație din ultimii ani. Piața imobiliarelor este în plină dezvoltare în Dubai, motiv pentru care tot mai multe persoane au decis să investească. Printre aceste persoane se numără și foarte multe vedete, inclusiv Claudia Puican și Armin Nicoară.

Citește și: Claudia Puican, adevăratul motiv pentru care nu a vrut să îl lase pe Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”: „Ne dorim să facem un copil. Avem mai multe programări la medic”

Vestea cea mare a fost dată chiar de celebra cântăreață, pe pagina ei de Instagram. Claudia Puican este în culmea fericirii, iar vedeta se află în aceste momente în noul ei apartament din Dubai, unde își va petrece timpul pentru următoarele două săptămâni. Ea se va bucura de frumusețile Dubaiului fără soțul ei, deoarece Armin Nicoară se află în aceste momente în Republica Dominicană, unde participă în reality show-ul „Insula de 1 milion”, difuzat pe Kanal D. 

Claudia Puican și Armin Nicoară și-au cumpărat apartament în Dubai: „Nu mă așteptam să fie atât de frumos” 

Claudia Puican a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de story de pe Instagram, acolo unde le-a arătat urmăritorilor apartamentul de lux. Locuința se află la cinci minute de Burj Khalifa, atracția principală din Dubai. Ea și-a anunțat urmăritorii că, dacă își doresc să viziteze Dubaiul, ei vor avea acest apartament la dispoziție în regim hotelier.

Apartamentul se  află în centrul orașului și este dotat cu o baie, un dormitor, sufragerie, bucătărie și un balcon cu priveliște spre Burj Khalifa. Mai mult decât atât, hotelul în care se află apartamentul celor două vedete este dotat și cu o piscină. 

„Salutare, prieteni! Unde credeți că am ajuns? Am ajuns chiar în Dubai, pentru că avem o nouă casă chiar aici(...) Vreți să vă arăt cum arată? Hai să vă arăt așa, un pic, dar zilele astea stăm oricum vreo două săptămâni și numai de aici o să mă

vedeți. Apartamentul este la cinci minute de Burj Khalifa și o să mă vedeți doar pe centru. Deci, aici este baia, aici avem bucătăria, aici este frigiderul, avem de toate. Aici este sufrageria și aici este dormitorului și avem un super balcon. O să ies și pe balcon să vă arăt cum arată. Deci, minunat, nu mă așteptam să fie atât de frumos. Aici o să stau eu în fiecare dimineață.
Și, bineînțeles, este foarte aproape de Burj Khalifa, este la cinci minute de centru. Zilele astea mă vedeți aici și o să vă spun mai multe detalii, pentru cei care vor să vină și să viziteze Dubaiul, aveți apartamentul nostru la dispoziție în regim hotelier”,
a anunțat Claudia Puican, pe pagina ei de Instagram.