Micuțu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenții de la „Insula de 1 milion”, a povestit ieri, la „Follow us!”, emisiunea prezentată de Teo și Ilinca Vandici de luni pana joi, de la 15:00, la Kanal D2, ce anume l-a determinat să ia decizia de a se retrage din competiție, dar și ce se întâmplă în tabăra Sudicilor. Recent revenit în țară, acesta a oferit detalii, la cald, despre atmosfera din câmpul cu cele mai intense divergențe.

Impunătorul concurent s-a remarcat repede în competiție atât prin statura să impresionantă, cât și prin capacitatea de a strânge în jurul său coechipierii din tabăra Sudicilor.

Micuțu le-a povestit celor două prezentatoare, Ilinca Vandici și Teo Trandafir, întâmplări din tabăra Sudicilor, zguduită în ultima vreme de conflicte.

„S- au făcut bisericuțe. O <catedrală> și-a făcut Szilard, dar cu doi, trei <enoriași>.

Degeaba e catedrala mare dacă nu e finanțare! Sunt două, trei persoane care au preferat să se retragă, să își facă ei gășcuța (…). Dar noi îi iubim pe toți. Dacă suntem familie, suntem aici cu toții. Doar că vesticii au profitat, prin Tudor, de catedrala făcută de Szilard”,
 a precizat Micuțu, referindu-se la părerea sa că Vesticii încearcă să destabilizeze armonia Sudicilor, folosindu-l pe Szilard.

Îndrăgitul concurent a luat decizia de a se retrage din competiție cu lacrimi în ochi, însă nu oricum, ci oferindu-i brățară coechipierului său, Filip, care se

afla în pericol de eliminare. Micuțu a realizat că starea să fizică îi va opri parcursul în Republica Dominicana, mai ales după două nopți nedormite în camp, în condiții foarte grele. Problemele de sănătate l-au făcut, așadar, pe Micuțu să renunțe la luptă, după ce a înțeles că nu are cum să facă față mai departe, într-o competiție atât de dificilă.

Am încercat (n.r. – să rămân în competiție), am zis poate trece.
Mi-au dat antibiotic...am încercat până la un moment dat. Cel mai tare m-a speriat când mă așezam pe cutia noastră din mijlocul <curții
> și când m-am ridicat au început să-mi tremure genunchii. Am zis că-s prea slăbit, nu mai ține”, a povestit Micuțu în cadrul emisiunii „Follow us!”

Mâine seară, de la ora 21.00, la Kanal D, urmează noi aventuri la „Insula de 1 milion”, reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat.
Pentru că a fost aleasă la Ruletă, doamna Angela va face jocurile; iar Armin se află în pericol de eliminare. Nu pierdeți cel mai amplu experiment social televizat, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D!