Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu trei ani de zile, pe 26 martie 2021, iar în sufletele celor dragi a lăsat un gol imens. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, i-au organizat parastasul de trei ani chiar de ziua ei de naștere, pe 9 martie. Cei doi încearcă să-i mențină vie amintirea celei care le-a făcut viața mai frumoasă și care a încântat atâția oameni cu vocea sa.

Citește și: Aurel Pădureanu vorbește despre ultima dorință a Corneliei Catanga! Bărbatul vrea cu orice preț să i-o îndeplinească: „Să vină oamenii care au iubit-o enorm de mult”

Fiul Corneliei Catanga a dat o veste uluitoare în urmă cu câteva zile. Alexandru Pădureanu a aflat că soția lui, Alina, este însărcinată în trei luni. Este un motiv de bucurie pentru familia acestuia, iar bărbatul abia a așteptat să îi dea vestea și mamei sale.

Cum a aflat că va deveni tată pentru prima dată, alături de soția lui, Alexandru Pădureanu s-a dus la mormântul Corneliei Catanga și, plângând, i-a spus că va deveni bunică. El a mărturisit că aceasta era una dintre marile dorințe ale mamei sale, de când era în viață. De asemenea, Aurel Pădureanu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni bunic.

„Acum câteva zile am aflat ca este soția mea însărcinată în 3 lunițe, și nu mi-a venit sa cred!!!! Și am venit la mama mea împreună cu soția

mea, sa-i spunem plângând în gura mare ca va deveni bunica…. Pentru ca știu ca își dorea foarte mult….dintotdeauna de fapt…Si ne-am ținut de promisiune, sa mergem la ea, sa-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect, și va veni pe lume… nu pot sa descriu în cuvinte ceea ce simt…… este inexplicabil… după atâta amar de timp…si tristete, Probabil Dumnezeu și măicuța mea, au avut un plan bine pus la punct ca eu sa numai fiu singur, sa fiu responsabil în viata, sa continui ce am de continuat, și sa o fac mandra pe ea,
și pe tatăl meu!!!

Care și el s-a bucurat de bucuria mea, si primu lucru care l-a făcut, a pus poza pe telefonul lui cu mama, spunând cu lacrimi în ochi: „Unde ești, Cornelia? Sa te bucuri de băiat… te-a făcut bunica… Ce făceai tu acum dacă aflai…. erai cea mai mare bucuroasa după fata pământului!!” și când l-am văzut… eu am plâns mai rău….si

exact la fel am spus, ca era cea mai bucuroasa, și nu o mai interesa absolut nimic…. Dar…. cu fericire dar si cu tristețe in suflet… cu lacrimi in ochi va spun ca de undeva de acolo ea vede și se bucura…si ma rog la Dumnezeu sa coboare din ceruri, atunci când va fi momentul, sa vina sa îmi tina în brate copilul, și sa-i dea iubire multa și căldură, asa cum mi-a dat ea mie… si îmi da in continuare…si sa se bucure … așa cum s-a bucurat ea de mine, și se bucura în
continuare…”
, a anunțat Alexandru Pădureanu, pe rețelele de socializare.

Alexandru Pădureanu, emoționat înainte să devină tată: „Momentan nu știu ce este” 

Fiul Corneliei Catanga a mărturisit că este extrem de emoționant că va deveni tată pentru prima dată. Momentan, el nu știe dacă va avea fată sau băiat. Cu toate acestea, Aurel Pădureanu a fost la o emisiune televizată, unde a dat vestea cea mare. Artistul a dat de înțeles că se așteaptă ca primul său nepot să fie băiat. 

„Iar tatăl meu, sa mi-l iubească, și sa-i încălzească suflețelul așa cum ma iubește el pe mine… si îmi încălzește sufletul…. Mami meu frumos, si tati meu cel mai elegant si cel mai bun!! Va iubesc mult de tot!!! Și ma bucur ca prin toate încercările, și obstacolele vieții prin care am trecut... Am reușit eu si Alina sa va facem bunici….. Într-un moment trist… dar si fericit!!! Deoarece e vorba de INGERUL MEU… dar va veni din Ceruri…. Va iubesc pe toți va prețuiesc, care va bucurați de bucuria mea, si plângeți odată cu mine…..Dumnezeu cu voi cu părintii voștri, care-i mai aveți in viata, și cu copilașii voștri!!! Sa va bucurați de ei, sa-i creșteți frumos, și sa-i iubiți!!! Pentru ca este cartea noastră de vizita, și rămâne ceva in urma noastră!!! Ps: momentan nu știu ce este…. băiat sau fetita… dar rămâne de văzut….Si ca sa va fac sa râdeți azi, tatăl meu a fost, la emisiune la nasul nostru, Cristian Brancu, pentru a da vestea, si s-a uitat mai bine la poza….si a spus ca pe acolo pe undeva are „virgulița”… offff, am emoțiiii!!!!”, a mai scris Fiul Corneliei Catanga.