Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după o luptă cruntă cu boala. Anul trecut, celebra cântăreață aflase i-a recidivat cancerul, iar starea ei de sănătate a început să fie din ce în ce mai frivolă. Ea a fost condusă pe ultimul drum pe data de 1 decembrie 2023, chiar de Ziua României. Trupul eu a fost depus la Cimitirul Bellu Catolic, unde persoanele dragi și admiratorii au venit să o conducă pe ultimul drum.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei! Gestul sfâșietor făcut în ziua în care a împlinit 16 ani: „A căutat fotografiile ei”

Celebra cântăreață a lăsat în urmă o fiică de doar 15 ani, dar și o soră îndurerată, care încearcă să îi mențină amintirea vie. Rinda Hartner, sora regretatei artiste, a dezvăluit recent că a ales să nu doneze hainele surorii ei.

La două luni de la moartea acesteia, Rinda Hartner are obiceiul de a îmbrăca hainele surorii sale, în care merge la serviciu. Mai mult decât atât, poartă cu ea zilnic o cruciuliță, care a aparținut tot Ronei, și ascultă în mașină muzica ei.

„E încă greu, e foarte greu, pentru că au fost sărbătorile și eram obișnuite amândouă să ne sunăm, să vorbim, și lipsa asta este foarte mare, este normal.

Eu o port mereu cu mine. Avea o cruciuliță frumoasă și o port în fiecare zi, mă mai îmbrac cu hainele ei când mă duc la serviciu și ascult muzica ei în mașină și mă gândesc la ea. Mai plâng”, a declarat Rinda Hartner, pentru o emisiune televizată.

Ce s-a întâmplat cu Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner: „Nu vrea să plece din casa în care a stat cu mama ei”

Moartea Ronei Hartner a lăsat un gol imens în sufletul Ritei Sumalya, fiica celebrei artiste. Fata în vârstă de 16 ani locuiește în continuare în Franța, în casa din Toulon în care stătea alături de mama ei. Tânăra este întotdeauna alături de bunica ei, cât și de unchiul său, care s-au mutat cu ea. Rita Sumalya are momente în care se uită peste fotografiile mamei sale și plânge de dor. 

„Pentru Sumayla, este greu, este normal, și-a pierdut mama. Ea e în Franța, nu vrea să plece din casa în care a stat cu mama ei, e normal, e în Toulon. Mama a rămas cu ea acolo, și fratele meu. Fratele meu și-a organizat cu serviciul ca să poate să lucreze de la distanță. A fost prima aniversare fără mama ei, a fost primul Crăciun, primul An Nou...

e greu. În anumite zile plânge, se mai uită pe poze, își aduce aminte de momentele plăcute alături de mama ei, asta o alină și faptul că fratele meu e acolo cu ea și mama o ajută foarte mult”, a declarat sora Ronei Hartner, pentru o emisiune televizată.