La peste 40 de zile de când Rona Hartner s-a stins din viață, durerea cauzată apropiaților de trecerea în neființă a artistei este încă la fel de puternică.

Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, pe 23 noiembrie 2023, atunci când a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancerul, pe care a mai învins-o în trecut dar care, de această dată, a fost prea vicleană.

Cu câteva zile în urmă, atunci când s-au împlinit 40 de zile de la moartea Ronei Hartner, Rinda, sora regretatei vedete, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu adevărat emoționant.

„Rona, deja 40 de zile de când ai plecat.Îmi lipsești atât de mult. Dumnezeu să te primească în casa lui. Dumnezeu să te odihnească în pace surioară”,

a fost mesajul transmis de Rinda Hartner, sora Ronei, pe pagina ei de Facebook.

Rona Hartner s-a luptat pentru o lungă perioadă cu cancerul

Rona Hartner a fost diagnosticată cu boala necruțătoare în anul 2019. De atunci, vedeta a învins de două ori boala. Cu toate acestea, în toamnă Rona a primit o veste devastatoare: medicii au descoperit că boala nu s-a vindecat în totalitate, iar metastaza de pe creier se mărise semnificativ.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier.

Citește și: Rona Hartner s-a stins din viață! Care este cauza morții îndrăgitei artiste: „A fost cel mai curajos si cel mai luminos om pe care l-am cunoscut vreodată”

În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a povestit atunci artista Rona Hartner, pentru ciao.ro.