Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, în Franța, după o luptă grea cu boala. Celebra actriță fusese diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul patru. Cu o săptămână înainte de deces, vedeta începuse să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care a ajuns pe patul de spital. Ea a fost înmormântată pe 1 Decembrie, la Cimitirul Belu din București, fiind dorința pe care și-a exprimat-o încă de când se afla în viață.

Locul de veci era cumpărat de artistă încă din perioada în care problemele ei de sănătate începeau să se agraveze.

Citește și: De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală, înainte să moară! Gestul premonitoriu făcut de artistă: „Am simțit o suferință”

Zeci de oameni au venit să își ia rămas bun de la regretata artistă. Printre persoanele la care mulți nu se așteptau că își va face apariția se numără Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și tatăl fetiței sale, Rita.

După moartea artistei, el și-a arătat interesul de a face din nou parte din viața fiicei sale și își dorește chiar să câștige și custodia fetei. Sora Ronei Hartner, Rinda, a lămurit cu cine va rămână tânăra de 15 ani.

Alături de cine va rămâne Rita, fiica Ronei Hartner: „O să urmăm testamentul Ronei” 

Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner și a lui Rocco Sedano, trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale.

Ea avea o relație specială cu mama ei, care i-a fost alături la orice pas și care tot ce își dorea era să petreacă cât mai mult timp cu fiica ei. După ce fosta lui soție a încetat din viață, Rocco Sedano a mărturisit că dorește să reia legătura cu fiica lui. Rinda Hartner, sora regretatei artiste, a lămurit întreaga situație în emisiunea prezentată de Cristi Brancu. Ea a mărturisit că Rita nu va rămâne alături de tatăl ei, care a fost absent în toți cei 15 ani din viața ei.
Rinda Hartner a mărturisit că va face tot ce îi stă în putere pentru a respecta dorința Ronei Hartner, cu privire la persoana alături de care fiica ei va rămâne. Cel mai probabil, Rita Sumalya va rămâne în grija mătușii sale, Rinda. 

„Rita Sumayla nu va fi încredințată tatălui. Și nu e război nicăieri. El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia fata.

Noi nu vrem război sau scandal pentru că nu ajută cu nimic și mai mult rău face fetei, care și așa e supărată. O să urmăm testamentul Ronei cu ce a scris ea și ce a vrut și o să-i respectăm dorința”, a declarat Rinda Hartner, în emisiunea TV.