Au trecut câteva luni de când Rona Hartner s-a stins din viață. Îndrăgita artista a pierdut boala cu cancerul, o afecțiune cu care s-a mai confruntat în trecut și pe care a și reușit să o biruiască la un moment dat, dar care s-a întors mai puternică ca niciodată în ultima perioadă a vieții sale.

Vedeta a decedat la vârsta de doar 50 de ani, iar în urma sa a rămas Rita Sumayla, singurul copil al artistei.

Fiica artistei a rămas în grija mătușii sale, Rinda Hartner, sora Ronei, după moartea mamei sale.

De parcă durerea provocată de moartea mamei sale nu ar fi fost suficientă, se pare că adolescenta ar fi fost amenințată de către tatăl ei, Rocco Sedano. Potrivit Rindei Hartner, bărbatul i-ar fi spus fiicei sale că dacă nu vine să locuiască cu el, va avea grijă ca ea să ajungă în plasament.

Amenințarea ar fi apărut pe fondul luptei pentru custodia adolescentei, subiect asupra căruia sora regretatei artiste are anumite bănuieli.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut.

El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona. Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a declarat Rinda Hartner pentru Gândul.ro.

Fiica Ronei Hartner, relație foarte tensionată cu tatăl ei, Rocco Sedano: „E foarte vulnerabilă”

Rocco Sedano și Rona Hartner s-au căsătorit în anul 2007, însă căsnicia a fost de scurtă durată.

Cei doi au divorțat doi ani mai târziu, în 2009. Totuși, chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, aceștia au mai fost legați de Rita, fiica pe care o au împreună.

Pe parcursul timpului însă, sora Ronei a dezvăluit că tatăl Ritei nu i-a fost aproape, însă și-ar fi făcut simțită prezența după decesul regretatei artiste, ceea ce a bulversat-o la vremea respectivă pe fiica sa.

Citește și: De ce și-a retras Rona Hartner fiica de la școală, înainte să moară! Gestul premonitoriu făcut de artistă: „Am simțit o suferință”

„Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă.(...) Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea.

E foarte vulnerabilă. E un copil. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai spus sora artistei.