Momente tensionate continuă să surprindă fanii serialului “Gomora”, în noul episod difuzat în această seară, de la ora 22:30, numai la Kanal D2. Parteneriatul dintre Genny Savastano și Alberto Resta are succes, mai ales că Leena este elementul cheie care va ajuta la desfășurarea proiectului celor doi colaboratori.

Aflat la Londra, Genny are o întâlnire benefică cu Cormack, director de banca, care îl va ajută să își țină banii în siguranță, pe care dorește să îi investească proiectul său.

Patrick, omul de legătură al celei cunoscute drept Leena promite că îl va ajută pe Genny să obțină un contract important pentru realizarea proiectului mafiotului.

Gennaro trebuie să se întoarcă acasă cu o afacere de talie internațională, dacă vrea să își deschidă aeroportul care se anunță a fi cel mai mare din Italia, si pentru acest lucru el trebuie să convingă mai mulți oameni de afaceri londonezi, ca să le cedeze acțiunile unei firme uriașe, aflată acum, în pragul falimentului.

Azzurra, soția lui Genny, va juca un rol important în obținerea afacerii familiei sale.

Ce se va întâmplă atunci când Genny va află că nu are aprobarea băncii pentru însușirea afacerii mult visate, iar Leena și Patrick, aleși chiar de către partenerul său, Alberto, sunt doar niște infractori, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.