Fanii serialului “Gomora” își vor revedea personajele preferate în noi ipostaze, în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod, difuzat la Kanal D2.

Gerlando îl avertizează pe Antonio că lucrurile trebuiau să decurgă așa cum și-au dorit capii rețelelor mafiote, iar cum cel din urmă a fost ales datorită eforturilor făcute de aceștia, primarul trebuia să se supună. Acum Antonio nu mai are cale de întoarcere de pe drumul pe care a pornit, iar Gerlando nu pierde vremea și trece la acțiune.

Genny este devastat de moartea celui mai bun prieten, Ciro. Temutul mafiot nu își poate reveni din pierderea celui mai de încredere om al său și se simte pierdut fără acesta. Genny nu uită faptul că Ciro a preferat moartea, numai că să îl protejeze pe el, dar și că Enzo l-a <obligat> să-și ucidă prietenul.

Moartea lui Ciro da naștere unor noi controverse între clanuri, iar Enzo se crede de neatins.

Următorul vizat, pentru a fi eliminat, este Gennaro Savastano. Cum familia Capaccio vrea război, Genny <strânge rândurile>. Aliați în acest periculos demers sunt unchiul său, Gerlando Levante, și Patrizia. Genny are un plan care va stârni multă vâlvă în rândul temutelor clanuri mafiote italiene.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “ Gomora ”, la Kanal D2.